Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Τέσσερις «άσοι» από Ισπανία, Γαλλία και Ελλάδα

Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα παιχνίδια της Τρίτης και της Τετάρτης

Αρκετά είναι τα παιχνίδια που γίνονται στα μέσα της εβδομάδας. Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχώρισε 4 φαβορί και 2 Over.

Στη Γερμανία μπαίνουν πολλά γκολ στα περισσότερα παιχνίδια. Δύο από τις ομάδες που φέρνουν Over είναι η Βέρντερ Βρέμης και η Λειψία. Από το 2-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ προέρχεται η Βέρντερ. Η Λειψία κέρδισε με 3-1 την Χοφενχάιμ και συμπλήρωσε 5 σερί Over στο πρωτάθλημα. Πάνω από 2 γκολ μπήκαν και στις 4 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στη Βρέμη (2-1, 0-3, 1-4, 1-2).

Στο Κύπελλο Ιταλίας η Νάπολι είναι φαβορί για την πρόκριση στο νοκ άουτ παιχνίδι με τη Φροζινόνε. Ανώτερη είναι η Νάπολι και την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε εντός έδρας την Μπράγκα με 2-0 και την Κάλιαρι με 2-1. Ο «άσος» λογικά θα περάσει. Επειδή όμως στο Κύπελλο γίνονται εκπλήξεις προτίμησα το Over που φέρνουν συχνά και οι 2 ομάδες.

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πιθανό να βγάλει αντίδραση στο ματς με την Χετάφε. Δεν ήταν καλή την Κυριακή στο Μπιλμπάο και ηττήθηκε με 2-0 από την Αθλέτικ. Εντός έδρας όμως βρίσκει τον τρόπο και κερδίζει.

Τριάδα με δυνατά φαβορί την Τετάρτη

Για τα αυριανά φαβορί οι επιλογές είναι με 3 δυνατά φαβορί από την Ελλάδα και την Γαλλία. Ο Άρης έχει πάρει τα πάνω του και εντός έδρας «καθαρίζει» τα παιχνίδια. Κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ το Σάββατο, μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Αύριο υποδέχεται τη Λαμία, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Βόλο. Ποντάρω στον Άρη.

Στη Γαλλία η Λυών πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-1 κατά της Μονακό και ανάσανε βαθμολογικά. Παραμένει σε δύσκολη θέση και χρειάζεται τους 3 βαθμούς στο παιχνίδι με την Ναντ για να περάσει πάνω από τη διαχωριστική γραμμή.

Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι η Μπρεστ. Συμπλήρωσε 5 σερί αγωνιστικές αήττητη με 4 νίκες και μία ισοπαλία. Αξίζει το ποντάρισμα στον «άσο» της στο παιχνίδι με τη Λοριάν, η οποία στα 5 πρόσφατα ματς μάζεψε μόλις 1 βαθμό.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ  

832 (19:30) ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΛΕΙΨΙΑ  OVER   1,40

881 (22:00) ΝΑΠΟΛΙ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ          OVER   1,48

883 (22:30) ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.-ΧΕΤΑΦΕ     1       1,42

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

896 (17:00) ΑΡΗΣ-ΛΑΜΙΑ                           1   1,47

927 (22:00) ΛΥΩΝ-ΝΑΝΤ                            1   1,68

929 (22:00) ΜΠΡΕΣΤ-ΛΟΡΙΑΝ                    1   1,62