Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Τελικοί Ολυμπιακών Αγώνων, Community Shield και πρεμιέρα στα πρωταθλήματα Ολλανδίας, Πορτογαλίας και Τουρκίας με εκατοντάδες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Πάμε Στοίχημα

Ξεχωρίζουν οι αγώνες Γαλλίας – Ισπανίας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι σήμερα και αύριο

Σε ένα καλοκαίρι γεμάτο ποδόσφαιρο και Αθλητισμό καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώνονται, η νέα σεζόν του ποδοσφαίρου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ως προς τους ευρωπαϊκούς αγώνες ενώ και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινούν εντός του μηνός, πέραν εκείνων που έχουν ξεκινήσει από τις προηγούμενες εβδομάδες.

Από το πρόγραμμα αυτών των ημερών, ξεχωρίζει ο μεγάλος τελικός του Χρυσού Μεταλλίου ανάμεσα σε Γαλλία και Ισπανία στο Παρκ Ντε Πρενς, με την διοργανώτρια χώρα που προπονείται υπό τις οδηγίες του σπουδαίου Τιερί Ανρί να φιλοδοξεί να πάρει το πρώτο της Χρυσό Μετάλλιο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1984. Για τον τελικό που ξεκινάει στις 19:00, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Το Σάββατο, αρχίζει επίσημα η σεζόν στην Αγγλία ως προς τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας, με τον μεγάλο τελικό του Community Shield ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κατακτήσει το τρόπαιο 21 φορές, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι 6. Στον αγώνα προσφέρεται Bet Builder αλλά και εκατοντάδες άλλες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα.

Πέραν αυτών των αγώνων, ξεκινούν και τα πρωταθλήματα πρώτης κατηγορίας στην Τουρκία, την Πορτογαλία και την Ολλανδία με εκατοντάδες επιλογές και τις καλύτερές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα.

 Πάμε Στοίχημα TipstersΗ κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα. Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα. Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσειςΑρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠΗ συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετώνΗ συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίαςΓραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ: «Οι ΗΠΑ εδώ και χρόνια επιτρέπουν σε ντοπαρισμένους αθλητές να αγωνίζονται»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στην 14η μέρα

Παναθηναϊκός AKTOR: Πράσινο φως από ΚΑΣ για τη χρήση του Καλλιμάρμαρου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»