• Στοίχημα

    Προτάσεις για τα νοκ άουτ του Euro

    • Monobet
    Πάμε Στοίχημα


    Ταμείο το ΜΟΝΟΒΕΤ με τη δυάδα από το Κόπα Αμέρικα!

    Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Πέμπτη από το Κόπα Αμέρικα με το Goal στο παιχνίδι Παναμάς-ΗΠΑ (2,12) και το σκοράρισμα από τον Ντάργουιν Νούνιεζ (1,70) στον αγώνα Ουρουγουάη-Βολιβία! Στο 3,60 ήταν η απόδοσή της!

    Επιστρέφουμε από σήμερα στο Euro αφού αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια. Το πρώτο χρονικά ματς, της Ελβετίας με την Ιταλία, είναι και το πιο αμφίρροπο.

    Λογικά θα πάει κλειστά και ίσως λήξει ισόπαλο, ώστε να λύσουν οι 2 ομάδες τις διαφορές τους στην παράταση, ακόμα και στα πέναλτι. Επιλογή με ρίσκο βέβαια είναι αυτή η ισοπαλία.

    Στο βραδινό σημερινό παιχνίδι η Γερμανία έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Βέβαια η Δανία είναι αήττητη με 3 ισοπαλίες στα ισάριθμα ματς που έδωσε στον όμιλο. Όμως η Γερμανία με την βοήθεια και του κόσμου πιστεύω ότι θα πάρει την πρόκριση.

    Δυάδα για τα κυριακάτικα παιχνίδια

    Την Κυριακή η Αγγλία είναι φαβορί στον αγώνα με τη Σλοβακία αλλά έχει προβληματίσει με τις εμφανίσεις της. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι όσο δείχνει η χαμηλή απόδοση του «άσου». Προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στα 2-3 γκολ.

    Το βράδυ της Κυριακής η Ισπανία είναι μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι με την έκπληξη του τουρνουά, τη Γεωργία. Δεν έχει αξία όμως ο «άσος» της και για να ανέβει η απόδοσή του τον συνδυάζω με το Over 2,5. Έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις η Ισπανία και μετράει μόνο νίκη. Κάπου εδώ πιστεύω ότι σταματάει η εντυπωσιακή πορεία της Γεωργίας.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Τι προβλέπει το κοινό για το UEFA EURO 2024™ σε 15 χώρες

    Οι νοκ άουτ αγώνες του Ευρωπαϊκού με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Stoiximan: Συγχαίρουμε την Ελληνική Κολύμβηση για την ανάδειξη της στην κορυφή της Ευρώπης και προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!



    ΣΧΟΛΙΑ