Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Ρεβάνς με πολλά γκολ στο Champions League

Champions League

Champions League

· Πλήρωσε 3,65 η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα!

 

Πέρασε εύκολα τη Δευτέρα η τριάδα με τα Goal και Over από την Πολωνία και την Ολλανδία! Μπήκαν 15 γκολ στα 3 ματς που πρότεινα!

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το παιχνίδι της Πιαστ Γκλίβιτσε με την Κατοβίτσε και πέρασε άνετα το Goal. Πολύ εύκολα επιβεβαιώθηκαν και οι προβλέψεις με τα 2 Over από τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Το ματς Αϊντχόφεν Β’-Άγιαξ Β’ τελείωσε επίσης ισόπαλο με 2-2, ενώ η Άλκμααρ Β’ συνέτριψε με 6-1 τη Ρόντα Β’. Η τριάδα έδωσε απόδοση 3,65!

Οι αγώνες ρεβάνς της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Ποντάρω και πάλι σε Over και Goal.

Η Τβέντε χρειάζεται τη νίκη με πάνω από 1 γκολ διαφορά για να προκριθεί στα play off του Champions League μετά την ήττα της με 2-1 στην Αυστρία από τη Σάλτσμπουργκ. Στην έδρα της είναι δυνατή και σκοράρει με άνεση. Η Σάλτσμπουργκ θα κυνηγήσει το γκολ και στην Ολλανδία. Παίζει ανοιχτά στα εκτός έδρας παιχνίδια της και συνήθως σκοράρει. Το πιθανότερο είναι να μπουν πάνω από 2 γκολ και στη δεύτερη αναμέτρησή τους.

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας αφού ηττήθηκε με 3-1 στην Τσεχία. Πρέπει να πάρει τη νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί ή με 2 για να στείλει το ματς στην παράταση. Θα βγει στην επίθεση από το ξεκίνημα και στην έδρα της λογικά θα σκοράρει. Η Σλάβια Πράγας θα ψάξει το γκολ και στο Βέλγιο. Ήταν πολύ καλή στο πρώτο ματς. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΕΤ για πυρκαγιές στην Αττική: Οι Τράπεζες θα «συνδράμουν» επιχειρήσεις και πολίτες – πληγέντες

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συγκέντρωση τροφίμων και υγειονομικού υλικού για τους πυρόπληκτους

Χ. Δούκας: Η κλιματική κρίση δεν μπορεί να “ξεπλένει” την ανικανότητα του “επιτελικού” κράτους