Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις με μεγάλες αποδόσεις!

Super League

Με νέο προπονητή η Ρουχ Χορζόφ υποδέχεται την Ραντόμιακ

Λίγα είναι τα παιχνίδια που γίνονται σήμερα και οι επιλογές έχουν μεγάλο ρίσκο. Τον «άσο» της Ρουχ Χορζόφ τον βρίσκουμε στο 2,67 στο Πάμε Στοίχημα.

Η Ρουχ Χορζόφ είναι προτελευταία στη βαθμολογία και άλλαξε προπονητή. Ο Γιαν Βος κάνει ντεμπούτο σήμερα και θέλει να το συνδυάσει με νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά η ομάδα του.

Η Ραντόμιακ βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-1 από τη Λέγκια. Εκτός έδρας έχει 3 νίκες και 4 ήττες. Το κίνητρο της Ρουχ Χορζόφ είναι μεγαλύτερο και ο «άσος» της έχει αξία σε αυτήν την απόδοση.

Η δεύτερη πρόταση είναι από τη Γ’ Γαλλίας, με το Goal στον αγώνα της Λε Μαν με τη Σατορού. Και οι 2 σκοράρουν στα περισσότερα παιχνίδια τους και συνήθως δέχονται γκολ. Στις 6 τελευταίες αγωνιστικές η Λε Μαν έφερε 4 Goal και η Σατορού 5. Πέρσι ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στην έδρα της Λε Μαν.

Βάζουμε μερικά ψιλά σήμερα και περιμένουμε, για πιο δυνατό ποντάρισμα, να ξεκινήσουν οι αγώνες των εθνικών ομάδων.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

 

619 (20:00) ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ-ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ 1 2,67
622 (22:00) ΛΕ ΜΑΝ-ΣΑΤΟΡΟΥ GOAL 1,90

Διαβάστε επίσης:

Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ο 80χρονος που τερμάτισε τελευταίος και έτρεξε να αγκαλιάσει τη σύζυγό του (video)