• Στοίχημα

    Προτάσεις με Goal και Over

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Δυάδα από την Τουρκία και τη Δανία

    Λίγα παιχνίδια γίνονται σήμερα και το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι περιορισμένο. Ξεχώρισα μία δυάδα από την Τουρκία και τη Δανία με Goal και Over.

    Στο ντέρμπι της Γαλατασαράι με την Μπεσίκτας είναι δύσκολη η πρόβλεψη σημείου. Έχει το προβάδισμα λόγω έδρας η Γαλατά αλλά η Μπεσίκτας είναι ικανή ακόμα και για τη νίκη. Προέρχεται από το «διπλό» (0-1) στο Europa League κατά της Λυών. Φέτος στον τελικό του Σούπερ Καπ συνέτριψε με 5-0 τη Γαλατασαράι. Θέλει τη νίκη για να την πλησιάσει στους 2 βαθμούς.

    Η Γαλατασαράι προηγείται στη βαθμολογία και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με 8 νίκες και 1 ισοπαλία. Το πιθανότερο είναι να μπουν αρκετά γκολ στο ντέρμπι. Και οι 2 ομάδες λογικά θα σκοράρουν. Στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Γαλατά για το πρωτάθλημα βρήκαν δίχτυα και οι 2 και σημειώθηκαν πάνω από 2 τέρματα. Πέτυχε 4 νίκες η γηπεδούχος η μία με 3-1 και οι 3 πιο πρόσφατες με 2-1. Ποντάρω στον συνδυασμό Goal και Over.

    Στη Δανία η Ράντερς είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της (2 νίκες και 5 ισοπαλίες) και υποδέχεται την Νόρντζελαντ η οποία συμπλήρωσε 3 ματς χωρίς ήττα (2 νίκες και μία ισοπαλία) με το 1-1 που παραχώρησε στη Σίλκεμποργκ.

    Οι αποδόσεις δίνουν μικρό προβάδισμα στη Νόρντζελαντ αλλά η Ράντερς είναι «σκληρό καρύδι» και δεν θα χάσει εύκολα. Πιθανό είναι το Goal σε αυτό το ματς. Πέτυχε αλλά και δέχτηκε γκολ η Νόρτντζελαντ στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Η Ράντερς βρήκε δίχτυα και στα 6, ενώ κράτησε το μηδέν στην άμυνα στα 2. Δύσκολα όμως δεν θα δεχτεί γκολ από την Νόρντζελαντ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Στοίχημα

    Διαβάστε επίσης:

    Παναθηναϊκός: Δεν ψάχνει τελικά για προπονητή – Εκ νέου στήριξη στον Ντιέγκο Αλόνσο παρά το αρνητικό αποτέλεσμα (Upd)



    ΣΧΟΛΙΑ