Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις με φαβορί και Over

Αρχίζουν τα πρωταθλήματα και μεγαλώνει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Την επόμενη εβδομάδα γίνεται η σέντρα και σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εκτός της Bundesliga.

Από την προηγούμενη εβδομάδα όμως ξεκίνησε η δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και στην πρεμιέρα σημειώθηκαν 28 γκολ σε 9 παιχνίδια! Τα περισσότερα (6) μπήκαν στον αγώνα της Σάλκε με την Μπραουνσβάικ. Πάρτι έκανε η Σάλκε και πήρε εύκολα τη νίκη με 5-1. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Νυρεμβέργη η οποία στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 στην Καρλσρούη, στο δεύτερο πιο παραγωγικό παιχνίδι. Το Over είναι πιθανό.

Η δεύτερη αγωνιστική διεξάγεται και στην Αυστρία. Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε η Λιντζ Λασκ με την εκτός έδρας νίκη της 1-2 κατά της Χάρτμπεργκ. Υποδέχεται την Αλτάχ η οποία στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από την Βάτενς. Ποντάρω στον «άσο» που βγαίνει και από την πρόσφατη παράδοση (2-1, 4-1 και 1-0).

Νίκη με Over η Νόρτζελαντ

Στη Δανία έχουν γίνει οι 3 πρώτες αγωνιστικές και 4 ομάδες μάζεψαν από 7 βαθμούς (με 3 νίκες και 1 ισοπαλία), η Νόρντζελαντ, η Μπρόντμπι, η Ράντερς και η Κοπεγχάγη. Δυνατό φαβορί είναι η Νόρντζελαντ στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Λίνγκμπι. Πιθανό είναι και το Over που ήρθε στις 3 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Νόρντζελαντ (4-1, 2-1 και 3-2). Συνδυάζω τον «άσο» με το Over για να ανέβει η απόδοση.

Στην Ελβετία είναι πιθανό το Over στο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής, ανάμεσα στη Σεν Γκάλεν και τη Γκρασχόπερς. Πάνω από 2 γκολ μπήκαν στα 2 τελευταία ματς της γηπεδούχου για το πρωτάθλημα. Μόνο Over έχει φέρει η φιλοξενούμενη στις 3 αγωνιστικές. Το Over έγινε στις 5 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους και στις 2 έδρες. Και στα 8 παιχνίδια σκόραραν και οι 2! Έχει τύχη επομένως και το Goal.

 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στη 10η θέση ο Άλκης Κυνηγάκης στη μαραθώνια κολύμβηση

Τελικοί Ολυμπιακών Αγώνων, Community Shield και πρεμιέρα στα πρωταθλήματα Ολλανδίας, Πορτογαλίας και Τουρκίας με εκατοντάδες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ: «Οι ΗΠΑ εδώ και χρόνια επιτρέπουν σε ντοπαρισμένους αθλητές να αγωνίζονται»