Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις με φαβορί για το Σαββατοκύριακο!

Πάμε Στοίχημα

Δύο δυάδες από το ΜΟΝΟΒΕΤ με επιλογές από τέσσερα πρωταθλήματα.

Αρκετά είναι τα πρωταθλήματα που βρίσκονται στη δράση αυτή την περίοδο. Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχώρισε 4 φαβορί από τη Νορβηγία, τη Βραζιλία, τη Σουηδία και την Αργεντινή.

Οι σημερινές επιλογές είναι με τους «άσους» της Μόλντε και της Φλαμένγκο. Ανεβαίνει στη βαθμολογία η Μόλντε. Βρίσκεται στην 3η θέση με διαφορά 4 βαθμών από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ η οποία έπεσε θύμα έκπληξης την προηγούμενη αγωνιστική και ηττήθηκε με 2-1 από τη Σάντεφιορντ. Στην έδρα της δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να πετύχει μία ακόμα νίκη κόντρα στην Κφουμ Όσλο η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Η Φλαμένγκο είναι 3η στη βαθμολογία και απέχει 5 πόντους από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες στο ματς με την 14η Κρισιούμα. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους και στις 2 έδρες η Φλαμένγκο πέτυχε 4 νίκες και παραχώρησε μία ισοπαλία.

Δυάδα για το κυριακάτικο κουπόνι

Δύο φαβορί ξεχώρισα και από το αυριανό κουπόνι, την Έλφσμποργκ και τη Ρίβερ Πλέιτ. Θεωρητικά το μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά και την καλύτερη απόδοση, έχει ο «άσος» της Έλφσμποργκ στο παιχνίδι με την Μιάλμπι. Έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και βρίσκεται στην 5η θέση με διαφορά 7 βαθμών από την αντίπαλό της που είναι 3η.

Προέρχεται όμως από πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και την άνετη πρόκριση με 2 νίκες κόντρα στην Πάφο (3-0 εντός έδρας και 2-5 εκτός). Κέρδισε εύκολα και τα 2 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα κόντρα στην Μπρομαποϊκάρνα με 3-0 και την Χάκεν με 3-5. Η Μιάλμπι μετράει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Πέρσι ηττήθηκε 2 φορές από την Έλφσμποργκ με 2-0 και 0-1.

Τελευταία επιλογή είναι ο «άσος» της Ρίβερ Πλέιτ στο ματς με την Ατλέτικο Λανούς. Το πρωτάθλημα στην Αργεντινή αρχίζει ξανά μετά από 1 μήνα διακοπής του λόγω του Copa America. Η Ρίβερ Πλέιτ στις 5 πρώτες αγωνιστικές έχει 3 νίκες και 2 ήττες. Κέρδισε και τα 3 παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της.

Πιστεύω ότι θα «καθαρίσει» και αυτό με την Ατλέτικο Λανούς η οποία έχει 1 βαθμό λιγότερο και στις 2 εξόδους της απέσπασε ισάριθμες ισοπαλίες. Πέρσι η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε και στις 2 αναμετρήσεις τους με 2-1 εντός έδρας και με 0-2 εκτός.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Κατέρινα Στεφανίδη: Ευχαρίστησε Μαρέβα Μητσοτάκη και Θοδωρή Λιβάνιο για την ελληνική ιθαγένεια στον σύζυγό της

ΠΑΕ Ηρακλής: Ολοκληρώνεται η μεταβίβαση στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη η Ελληνική Σημαία από τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο