Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις για τους τελικούς του Euro και του Copa America

Οι τελικοί του Euro και του Copa America ξεχωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει προτάσεις με μεγάλες αποδόσεις.

Η αρχή γίνεται τα ξημερώματα του Σαββάτου με τον μικρό τελικό του Copa America ανάμεσα στον Καναδά και την Ουρουγουάη. Απογοητευμένες είναι και οι δύο ομάδες μετά τον αποκλεισμό τους από τον μεγάλο τελικό. Περισσότερο το είχε πιστέψει ότι θα έπαιζε στον μεγάλο τελικό η Ουρουγουάη αλλά αποκλείστηκε με 0-1 από την Κολομβία.

Ο Καναδάς ήξερε ότι θα αντιμετώπιζε στα ημιτελικά την Αργεντινή και έπρεπε να κάνει την υπέρβαση. Έχασε όμως για δεύτερη φορά στη διοργάνωση με 2-0 και πλέον διεκδικεί την Τρίτη θέση. Συνήθως στους μικρούς τελικούς μπαίνουν αρκετά γκολ αφού και παίζουν ανοιχτά οι ομάδες. Ποντάρω επομένως στο Over.

Σκοράρουν και στον τελικό η Ισπανία και η Αγγλία

Στο Euro γίνεται το βράδυ της Κυριακής ο τελικός μεταξύ της Ισπανίας και της Αγγλίας. Μικρό προβάδισμα στην Ισπανία δίνουν οι αποδόσεις. Είναι η πιο σταθερή ομάδα του Euro. Έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, έβγαλε νοκ άουτ τη Γερμανία και τη Γαλλία και δείχνει ικανή για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Αγγλία κυνηγάει το πρώτο της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και παίζει σε δεύτερο σερί τελικό μετά από αυτόν που έχασε εντός έδρας στα πέναλτι από την Ιταλία. Δείχνει ότι είναι «εφτάψυχη» και σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις.

Θυμίζω την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο ματς με τη Σλοβακία και τη νίκη της στη συνέχεια στην παράταση. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στον προημιτελικό με την Ελβετία, ισοφάρισε 1-1 και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Έχανε με 1-0 στον ημιτελικό από την Ολλανδία και όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 90’.

Το πιθανότερο είναι στον τελικό του Euro να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, όπως έγινε και σε όλους τους νοκ αγώνες που έδωσαν, στη φάση των «16», τα προημιτελικά και τα ημιτελικά. Το Goal έχει καλή απόδοση και αξίζει να παιχτεί.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας γίνεται ο τελικός του Copa America. Η Αργεντινή είναι φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο. Κέρδισε όλα τα παιχνίδια της στη διοργάνωση εκτός από αυτό με τον Ισημερινό στο οποίο ισοφαρίστηκε 1-1 στο 90’ και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι.

Αήττητη είναι και η Κολομβία με 4 νίκες και μία ισοπαλία 1-1 με τη Βραζιλία στη φάση των ομίλων. Δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος αλλά πιστεύω ότι η Αργεντινή θα σηκώσει το κύπελλο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

Ο τελικός του Ευρωπαϊκού στα καταστήματα ΟΠΑΠ με πλήθος αγορών & ανανεωμένο Bet Builder

Ρεάλ Μαδρίτης: Χαμός με τη φανέλα του Μπαπέ – Εως και 1 μήνα η καθυστέρηση παράδοσης

ΑΚΤΩΡ: Χορηγός ονοματοδοσίας του Αστέρα