Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις για τους πρώτους προημιτελικούς του Euro

Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα

Ταμείο και την Τρίτη στο Euro από το ΜΟΝΟΒΕΤ!

Πέρασαν την Τρίτη οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ για το Euro, η δυάδα με το «διπλό» της Ολλανδίας με απόδοση 1,44 στο παιχνίδι με τη Ρουμανία και το Goal στο ματς Αυστρία-Τουρκία με απόδοση 1,75!

Το Euro συνεχίζεται αύριο με 2 μεγάλα ντέρμπι. Στις 19:00 παίζουν η Ισπανία με τη Γερμανία σε ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Αποφεύγω το σημείο και ποντάρω στο Goal.

Στη φάση των «16» η Γερμανία κέρδισε με 2-0 τη Δανία. Είχε αρκετές ευκαιρίες η Δανία και μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Πέτυχε άλλωστε πρώτη γκολ αλλά το ακύρωσε το VAR. Η Ισπανία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Γεωργία και «απάντησε» με 4 γκολ!

Μικρό προβάδισμα στη Γαλλία δίνουν οι αποδόσεις στο αυριανό βραδινό παιχνίδι (22:00) με την Πορτογαλία. Και οι 2 δυσκολεύτηκαν να πάρουν την πρόκριση. Η Γαλλία πέτυχε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με το Βέλγιο το γκολ που της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η Πορτογαλία πήρε την πρόκριση στα πέναλτι στο ματς με τη Σλοβενία. Έμεινε στο 0-0 ο αγώνας στην κανονική διάρκεια, αλλά και στην παράταση (με χαμένο πέναλτι από τον Ρονάλντο) και κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι.

Πιστεύω ότι θα πάει κλειστά στο ξεκίνημα το ματς της Πορτογαλίας με τη Γαλλία. Και οι 2 ομάδες θα προσέξουν για να μην δεχτούν πρώτες γκολ και ίσως μείνει στο «Χ» το πρώτο ημίχρονο. Στο 1,92 είναι η απόδοση της ισοπαλίας στα πρώτα 45 λεπτά.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Euro 2024: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των «8»

Έρχονται οι προημιτελικοί του Ευρωπαϊκού με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η μεταγραφική αγορά έτοιμη να σπάσει το φράγμα των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ!