• Στοίχημα

    Προτάσεις για τους πρώτους προημιτελικούς του Euro

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Ταμείο και την Τρίτη στο Euro από το ΜΟΝΟΒΕΤ!

    Πέρασαν την Τρίτη οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ για το Euro, η δυάδα με το «διπλό» της Ολλανδίας με απόδοση 1,44 στο παιχνίδι με τη Ρουμανία και το Goal στο ματς Αυστρία-Τουρκία με απόδοση 1,75!

    Το Euro συνεχίζεται αύριο με 2 μεγάλα ντέρμπι. Στις 19:00 παίζουν η Ισπανία με τη Γερμανία σε ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Αποφεύγω το σημείο και ποντάρω στο Goal.

    Στη φάση των «16» η Γερμανία κέρδισε με 2-0 τη Δανία. Είχε αρκετές ευκαιρίες η Δανία και μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Πέτυχε άλλωστε πρώτη γκολ αλλά το ακύρωσε το VAR. Η Ισπανία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Γεωργία και «απάντησε» με 4 γκολ!

    Μικρό προβάδισμα στη Γαλλία δίνουν οι αποδόσεις στο αυριανό βραδινό παιχνίδι (22:00) με την Πορτογαλία. Και οι 2 δυσκολεύτηκαν να πάρουν την πρόκριση. Η Γαλλία πέτυχε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με το Βέλγιο το γκολ που της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

    Η Πορτογαλία πήρε την πρόκριση στα πέναλτι στο ματς με τη Σλοβενία. Έμεινε στο 0-0 ο αγώνας στην κανονική διάρκεια, αλλά και στην παράταση (με χαμένο πέναλτι από τον Ρονάλντο) και κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι.

    Πιστεύω ότι θα πάει κλειστά στο ξεκίνημα το ματς της Πορτογαλίας με τη Γαλλία. Και οι 2 ομάδες θα προσέξουν για να μην δεχτούν πρώτες γκολ και ίσως μείνει στο «Χ» το πρώτο ημίχρονο. Στο 1,92 είναι η απόδοση της ισοπαλίας στα πρώτα 45 λεπτά.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Euro 2024: Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα της φάσης των «8»

    Έρχονται οι προημιτελικοί του Ευρωπαϊκού με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Η μεταγραφική αγορά έτοιμη να σπάσει το φράγμα των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ!



    ΣΧΟΛΙΑ