Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις για τους ημιτελικούς του Euro

Euro 2024

Ταμείο και τη Δευτέρα από το ΜΟΝΟΒΕΤ με τη δυάδα από τη Σουηδία!

Πέρασε και τη Δευτέρα η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ με το Goal στο παιχνίδι Βαστέρας-Χάκεν (με απόδοση 1,45) και το Over στο ματς Νόρκεπινγκ-Τζουργκάρντεν (με απόδοση 1,65)!

Επιστρέφουμε στο Euro για τους 2 ημιτελικούς. Σήμερα παίζουν η Ισπανία και η Γαλλία σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Δύσκολη είναι η πρόβλεψη σημείου. Και οι 2 ομάδες είναι ικανές για την πρόκριση.

Η Ισπανία δείχνει πιο αξιόπιστη ομάδα μέχρι τώρα, με πολύ καλές εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια.

Η Γαλλία έχει 2 νίκες με 1-0 και 2 ισοπαλίες, οι 2 με 0-0 και η μία με 1-1. Σε όλα τα παιχνίδια της έχουν δηλαδή σημειωθεί λιγότερα από 3 γκολ. Λογικά θα πάει κλειστά και ο σημερινός ημιτελικός με την Ισπανία. Ποντάρω στο Under.

Μεγάλο ματς γίνεται και αύριο ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία. Οι αποδόσεις δίνουν μικρό προβάδισμα στην Αγγλία. Δεν έχει πείσει όμως με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα με 1-0 τη Σερβία και ακολούθησαν 4 σερί ισοπαλίες της, οι 3 με 1-1!

Η Ολλανδία έκανε την ανατροπή στον προημιτελικό με την Τουρκία και κέρδισε με 2-1.

Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της εκτός από το 0-0 που έφερε στον όμιλο με τη Γαλλία. Σε όλα δέχτηκε και γκολ. Το πιθανότερο είναι να βρουν δίχτυα και η Ολλανδία και η Αγγλία.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Οι ημιτελικοί του Ευρωπαϊκού με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα