• Στοίχημα

    Προτάσεις για το νέο Champions League

    • Monobet
    Ποδοσφαιρο


    Δύο δυάδες από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια

    Σε ρυθμούς Champions League μπαίνουμε από σήμερα. Έχουμε μπροστά μας ένα τριήμερο με αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πλέον δεν υπάρχουν όμιλοι αλλά και οι 36 ομάδες έχουν ως στόχο να μαζέψουν όσο περισσότερους βαθμούς μπορούν στα 8 παιχνίδια που θα δώσουν, 4 εντός έδρας και 4 εκτός έδρας για να τερματίσουν στις 24 πρώτες θέσεις.

    Από τα σημερινά ματς ξεχώρισα το Over στην αναμέτρηση της Γιουνγκ Μπόις με την Άστον Βίλα. Οι αποδόσεις δίνουν το προβάδισμα στην Άστον Βίλα. Δεν νομίζω όμως ότι θα είναι εύκολο το ματς. Η Γιουνγκ Μπόις είναι δυνατή στην έδρα της και σκοράρει. Προτιμότερο είναι το Over.

    Φαβορί είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον αγώνα με τη Λιλ. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να ξεκινήσει με νίκη. Η Λιλ απογοήτευσε την Παρασκευή στο εκτός έδρας ματς με την Σεντ Ετιέν. Δέχτηκε νωρίς το γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο «άσος» είναι πιθανός.

    Από τα αυριανά παιχνίδια επέλεξα 1 Goal και 1 φαβορί. Το πιθανότερο είναι να βρουν δίχτυα η Μπολόνια και η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη φέτος η Μπολόνια, πετυχαίνει αλλά και δέχεται γκολ. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κόμο. Η Σαχτάρ θα κυνηγήσει το γκολ και μπορεί να το πετύχει. Δύσκολα όμως θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

    Το μεγάλο ματς αύριο γίνεται στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και την Ίντερ. Προβάδισμα για τη νίκη έχει η αγγλική ομάδα. Η Ίντερ δεν ήταν καλή, την Κυριακή, στο παιχνίδι με την Μόντζα και στο τέλος έσωσε τον βαθμό (1-1). Δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Πρεμιέρα στο νέο Champions League με αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out από το Πάμε Στοίχημα

    ΤΖΟΚΕΡ: Απόψε στις 22:00 η κλήρωση για το μεγαλύτερο έπαθλο των τελευταίων επτά ετών – €12,3 εκατ. στους νικητές της πρώτης κατηγορίας



    ΣΧΟΛΙΑ