• Στοίχημα

    Προτάσεις για το Nations League

    • Monobet


    Οι αγώνες των εθνικών ομάδων στο Nations League συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο.

    Επέλεξα 4 καλές αποδόσεις, 2 για το σημερινό κουπόνι και 2 για το αυριανό.

    Η Βουλγαρία έχει κάνει καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στο Nations League και ο «άσος» της αξίζει να παιχτεί στο ματς με το Λουξεμβούργο. Βέβαια και το Λουξεμβούργο τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και παλεύει σε όλα τα ματς εντός και εκτός έδρας.

    Στην προηγούμενη αγωνιστική η Βουλγαρία με γκολ του Ντεσπόντοφ κέρδισε 1-0 τη Βόρεια Ιρλανδία. Μπορεί να πάρει τη νίκη και σήμερα.

    Η Πορτογαλία είναι φαβορί στο εκτός έδρας ματς με την Πολωνία. Το «διπλό» της όμως είναι μάλλον χαμηλά σε σχέση με τη δυσκολία του αγώνα. Ικανή για να σκοράρει στην έδρα της είναι η Πολωνία. Βρίσκει δίχτυα με άνεση η Πορτογαλία, αλλά δέχεται και γκολ. Ποντάρω στο Goal/Goal που έχει καλύτερη απόδοση από το «διπλό».

    Με 2-3 γκολ όλα τα ματς της Φινλανδίας και της Αγγλίας

    Στο κυριακάτικο κουπόνι η Αγγλία έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο ματς με τη Φινλανδία στο Ελσίνκι. Η λογική λέει ότι θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Εθνική μας Ομάδα. Η Φινλανδία άλλωστε έχασε με 1-2 από την Ιρλανδία, την Πέμπτη, παρότι προηγήθηκε στο σκορ.

    Το «διπλό» της Αγγλίας πληρώνει πάντως ελάχιστα και προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στα γκολ. Και τα 6 παιχνίδια της Φινλανδίας και της Αγγλίας στον όμιλο είχαν 2-3 γκολ. Πιθανό είναι επομένως να «κάτσει» στο λογικό εύρος τερμάτων και η αυριανή αναμέτρησή τους.

    Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι της Αυστρίας με τη Νορβηγία. Και οι προέρχονται από νίκες με μεγάλα σκορ. Η Αυστρία κέρδισε με 4-0 το Καζακστάν και η Νορβηγία με 3-0 τη Σλοβενία. Πιστεύω ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και θα σημειωθούν πάνω από 2 γκολ. Η Αυστρία θέλει μόνο τη νίκη για να πιάσει στην βαθμολογία την αντίπαλό της.

    Με τον Χάαλαντ να πετυχαίνει 2 γκολ κατά της Σλοβενίας, η Νορβηγία είναι ικανή για να σκοράρει και στη Βιέννη. Ποντάρω στο Over.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια

    Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Νεκρός βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ

    Γιώργος Λιάγκας για Μπάλντοκ: Συγγνώμη, αμαυρώσαμε τη μέρα, παίρνω όλη την ευθύνη



    ΣΧΟΛΙΑ