Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις για το Euro 2024

UEFA Euro 2024

· Δύο δυάδες από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα ματς του Σαββατοκύριακου

Πέρασαν οι προτάσεις του Μonobet την Πέμπτη από την Ιρλανδία! Η δυάδα με τον «άσο» της Γκάλγουεϊ (1,58) και το «διπλό» της Ντέρι (1,92) έδωσε 3 φορές τα λεφτά μας!

Από σήμερα οι προτάσεις θα είναι κάθε μέρα για το Euro 2024. Ξεχώρισα 2 δυάδες, μία για τα σημερινά παιχνίδια και μία για τα αυριανά.

Αμφίρροπο είναι το πρώτο χρονικά ματς ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Ελβετία. Πιο κοντά στη νίκη, βάσει αποδόσεων, είναι η Ελβετία. Προτίμησα όμως το Goal. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Είναι καλές στην επίθεση, έχουν και τα προβλήματά τους στην άμυνα.

Δυνατό φαβορί είναι στο βραδινό παιχνίδι η Ιταλία κόντρα στην Αλβανία. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν η Ισπανία και η Κροατία οι οποίες θα έχουν αναμετρηθεί νωρίτερα, στο ματς των 19:00. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας για την Ιταλία αλλά πιστεύω ότι θα τον κερδίσει για να μην πάει με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι της Πέμπτης με την Ισπανία.

Με το δεξί μπαίνει η Ολλανδία

Στον 4ο όμιλο λογικά θα γίνει μάχη για την 1η θέση ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γαλλία. Αουτσάιντερ είναι η Πολωνία και η Αυστρία. Φαβορί για τη νίκη είναι η Ολλανδία στην αυριανή αναμέτρησή της με την Πολωνία η οποία θα παίξει χωρίς τον τραυματία Λεβαντόφσκι.

Η δεύτερη επιλογή από το κυριακάτικο πρόγραμμα είναι από τον αγώνα της Σερβίας με την Αγγλίας για τον 3ο όμιλο. Θέλει να μπει δυνατά στο Euro η Αγγλία και το πιθανότερο είναι να πάρει τους 3 βαθμούς. Το «διπλό» της όμως είναι χαμηλά και προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στα γκολ. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Ποντάρω στα 2-3 τέρματα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα Ευρωπαϊκού με football night στο κατάστημα ΟΠΑΠ της OPAP Arena

ΟΠΑΠ Game Time: Τι βλέπει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Φόρτιση σε ρυθμό Porsche!