• Στοίχημα

    Προτάσεις για το Euro 2024

    • Monobet
    UEFA Euro 2024


    · Δύο δυάδες από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα ματς του Σαββατοκύριακου

    Πέρασαν οι προτάσεις του Μonobet την Πέμπτη από την Ιρλανδία! Η δυάδα με τον «άσο» της Γκάλγουεϊ (1,58) και το «διπλό» της Ντέρι (1,92) έδωσε 3 φορές τα λεφτά μας!

    Από σήμερα οι προτάσεις θα είναι κάθε μέρα για το Euro 2024. Ξεχώρισα 2 δυάδες, μία για τα σημερινά παιχνίδια και μία για τα αυριανά.

    Αμφίρροπο είναι το πρώτο χρονικά ματς ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Ελβετία. Πιο κοντά στη νίκη, βάσει αποδόσεων, είναι η Ελβετία. Προτίμησα όμως το Goal. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Είναι καλές στην επίθεση, έχουν και τα προβλήματά τους στην άμυνα.

    Δυνατό φαβορί είναι στο βραδινό παιχνίδι η Ιταλία κόντρα στην Αλβανία. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν η Ισπανία και η Κροατία οι οποίες θα έχουν αναμετρηθεί νωρίτερα, στο ματς των 19:00. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας για την Ιταλία αλλά πιστεύω ότι θα τον κερδίσει για να μην πάει με την πλάτη στον τοίχο στο ντέρμπι της Πέμπτης με την Ισπανία.

    Με το δεξί μπαίνει η Ολλανδία

    Στον 4ο όμιλο λογικά θα γίνει μάχη για την 1η θέση ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γαλλία. Αουτσάιντερ είναι η Πολωνία και η Αυστρία. Φαβορί για τη νίκη είναι η Ολλανδία στην αυριανή αναμέτρησή της με την Πολωνία η οποία θα παίξει χωρίς τον τραυματία Λεβαντόφσκι.

    Η δεύτερη επιλογή από το κυριακάτικο πρόγραμμα είναι από τον αγώνα της Σερβίας με την Αγγλίας για τον 3ο όμιλο. Θέλει να μπει δυνατά στο Euro η Αγγλία και το πιθανότερο είναι να πάρει τους 3 βαθμούς. Το «διπλό» της όμως είναι χαμηλά και προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στα γκολ. Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Ποντάρω στα 2-3 τέρματα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Πρεμιέρα Ευρωπαϊκού με football night στο κατάστημα ΟΠΑΠ της OPAP Arena

    ΟΠΑΠ Game Time: Τι βλέπει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

    Φόρτιση σε ρυθμό Porsche!



    ΣΧΟΛΙΑ