• Στοίχημα

    Προτάσεις για το Euro

    • Monobet
    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Δύο από το δυάδες από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα ματς του Σαββατοκύριακου

    Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro ολοκληρώνεται σήμερα και από αύριο ξεκινάει η 3η. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει 2 δυάδες με Goal και Over για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

    Στον 6ο όμιλο η Γεωργία και η Τσεχία ξεκίνησαν με ήττες και θέλουν μόνο τη νίκη στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι. Δεν πρόκειται να κλειστούν. Θα βγουν στην επίθεση αφού ξέρουν πολύ καλά ότι μόνο όποια κερδίσει θα έχει ελπίδες για πρόκριση. Το Over είναι πιθανό.

    Στο άλλο ματς του ομίλου παίζουν η Τουρκία με την Πορτογαλία. Στην πρεμιέρα δυσκολεύτηκαν αλλά πήραν τη νίκη, η Τουρκία με 3-1 κατά της Γεωργίας και η Πορτογαλία με 2-1 κόντρα στην Τσεχία. Έδειξαν ότι είναι πολύ καλές στην επίθεση, αλλά έχουν και προβλήματα στην άμυνα. Το Goal έχει τύχη σε αυτό το ματς.

    Σκοράρουν η Ελβετία και η Γερμανία

    Την Κυριακή ξεκινάει η 3η αγωνιστική των ομίλων. Ολοκληρώνεται ο 1ος όμιλος με τα παιχνίδια Γερμανία-Ελβετία και Σκωτία-Ουγγαρία. Η Γερμανία έχει προκριθεί και θέλει να πάρει την 1η θέση. Της αρκεί 1 βαθμός, αλλά δεν πρόκειται να παίξει για το «Χ».

    Η Ελβετία έχει ουσιαστικά περάσει με τους 4 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 4-2. Η Σκωτία που μπορεί να φτάσει με νίκη τους 4 πόντους έχει 2-6 τέρματα. Στο ματς της Ελβετίας με τη Γερμανία είναι πιθανό το σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες.

    Στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Σκωτία λογικά θα «ανοίξει» το σκορ. Την πρώτη της νίκη θα κυνηγήσει η Ουγγαρία. Μόνο νίκη για να ελπίζει να περάσει ως μία από τις καλύτερες τρίτες θέλει η Σκωτία. Ποντάρω στο Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    ΟΠΑΠ Game Time: Τι βλέπει ο Νίκος Νταμπίζας στο ντέρμπι Ολλανδία-Γαλλία και η υπόσχεση για γκολ στη Γερμανία

    Το Piraeus Street Long Jump επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τον Μίλτο Τεντόγλου

    Μάριος Ηλιόπουλος: Μια μεγάλη επένδυση στο πρώην εργοστάσιο «Μπριτάννια» δίπλα από το γήπεδο OPAP Arena – Το απέκτησε με 3,4 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ