Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις για το Champions League

Champions League

Ταμείο και την Τρίτη το ΜΟΝΟΒΕΤ με τη δυάδα που πλήρωσε 3,71!

Πέρασαν και την Τρίτη οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ, οι 2 μεγάλες αποδόσεις από το Champions League! Η δυάδα με τον «άσο» της Σλόβαν Μπρατισλάβας (1,91) και τον συνδυασμό Goal και Over στο παιχνίδι Κλάκσβικ-Μόλντε (1,95) πλήρωσε 3,72!

Με τα προκριματικά του Champions League θα ασχοληθώ και σήμερα. Το ενδιαφέρον βέβαια επικεντρώνεται στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Θεωρητικά είναι ανοιχτή η πρόκριση μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 στην Τούμπα.

Κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει δύο φορές η Μπόρατς αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και πλέον προκρίνεται και με την ισοπαλία. Δεν πιστεύω όμως ότι θα ρισκάρει και δεν θα παίξει για το «Χ». Είναι ανώτερος και δεν θα διακινδυνεύσει την πρόκριση. Θα πάει για τη νίκη στη Βοσνία Ερζεγοβίνη και μπορεί να την πάρει. Ποντάρω στο «διπλό» του.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχώρισα είναι αυτό ανάμεσα στην Γιαγκελόνια και την Πανεβέζις. Περίπατο έκανε στη Λιθουανία η Γιαγκελόνια και κέρδισε με 4-0. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και λογικά θα κερδίσει εύκολα και εντός έδρας. Δεν έχει αξία όμως ο «άσος» της, γι’ αυτό επέλεξα το Over. Μπορεί να ξεφύγει το σκορ και στη ρεβάνς.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών για την 5η ημέρα

Μεγάλες αποδόσεις από το Champions League