• Στοίχημα

    Προτάσεις για τις εθνικές ομάδες με φαβορί και Over

    • Monobet
    Πάμε Στοίχημα


    Πέρασε το Σάββατο η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ με τα 2 Goal από το Nations League!

    Μία ακόμα επιτυχία ήρθε για το ΜΟΝΟΒΕΤ την Πέμπτη! Πέρασε η δυάδα με τα 2 Goal από το Nations League, στα παιχνίδια Αζερμπαϊτζάν-Σουηδία 1-3 (απόδοση 1,91) και Σκωτία-Πολωνία 2-3 (απόδοση 1,87). Η δυάδα πλήρωσε 3,57!

    Από τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στο Nations League είναι και οι προτάσεις για το σαββατοκύριακο.

    Το ενδιαφέρον σήμερα επικεντρώνεται στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Φινλανδία που γίνεται σήμερα το βράδυ (21:45) στο Καραϊσκάκη.

    Είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο και λογικό είναι η Εθνική να θέλει να το συνδυάσει με νίκη. Άλλωστε στον όμιλο συμμετέχει η Αγγλία και οποιαδήποτε απώλεια στα υπόλοιπα ματς, με Φινλανδία και Ιρλανδία, είναι απαγορευτική. Ποντάρω στον «άσο».

    Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας, που ξεκινάει νωρίτερα (στις 19:00), η Αγγλία πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία. Από τα δυνατά σημεία στο σημερινό κουπόνι είναι αυτό το «διπλό».

    Για τη δεύτερη νίκη η Σλοβακία με το Αζερμπαϊτζάν

    Συνεχίζω με 2 επιλογές από τα αυριανά παιχνίδια του Nations League. Η Σλοβακία ξεκίνησε με την εκτός έδρας νίκη 0-1 κατά της Εσθονίας και πάει να κάνει το 2 στα 2 στο ματς με το Αζερμπαϊτζάν.

    Προβλημάτισε με την απόδοσή του στην πρεμιέρα το Αζερμπαϊτζάν και ηττήθηκε με 1-3 από τη Σουηδία. Δύσκολα θα αποφύγει νέα ήττα στο Κόσιτσε.

    Κλείνω με το Over στο παιχνίδι της Σουηδίας με την Εσθονία. Ήταν πολύ καλή στο πρώτο ματς η Σουηδία και πέτυχε 3 γκολ. Μπορεί να κερδίσει με μεγάλο σκορ την Εσθονία. Ο «άσος» όμως έχει πέσει στα … τάρταρα και δεν αξίζει να παιχτεί. Το πιθανότερο είναι να ανοίξει το σκορ και να φέρει 1 ακόμα Over η Σουηδία.

     ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινος» ο Μανώλης Στεφανουδάκης στον ακοντισμό

    Τι αλλάζει για την Εθνική Ομάδα στο Nations League

    Παραολυμπιακοί: Χρυσό μετάλλιο για τον Νάσο Γκαβέλα



    ΣΧΟΛΙΑ