Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις για τα playoffs του Europa League

ΠΑΟΚ

Νίκη με Over για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς

Τα πρώτα παιχνίδια των playoffs του Europa League και του Conference League γίνονται σήμερα. Παίζουν και 2 ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Δυνατό φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, στον αγώνα του Europa League, με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα. Πολύ χαμηλά όμως είναι ο «άσος» του και για να έχει αξία τον συνδυάζω με το Over. Πιθανό είναι το μεγάλο σκορ. Σκοράρει με μεγάλη άνεση ο ΠΑΟΚ, αλλά δέχεται και γκολ.

Με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Γαλλία με τη Λανς, για το Conference League, δεν θα ασχοληθώ. Μπορεί να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός μετά τον άδοξο αποκλεισμό στα πέναλτι από τον Άγιαξ και την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς όμως είναι δύσκολο, αφού η Λανς είναι δυνατή στην έδρα της. Προτιμώ επομένως να το αφήσω.

Επιστρέφω στο Europa League από το οποίο είναι και οι άλλες 2 προτάσεις. Φαβορί για την νίκη είναι η Βικτόρια Πλζεν στο ματς με την Χαρτς. Απέκλεισε εύκολα με 2 νίκες την Κρίβμπας και θα επιδιώξει να πετύχει σκορ πρόκρισης στην έδρα της. Η Χαρτς μπαίνει τώρα στη μάχη των Κυπέλλων Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά και στα 2 πρώτα ματς μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα. Ποντάρω στον «άσο» της Πλζεν.

Κλείνω την τριάδα με το Goal στον αγώνα της Λουγκάνο με την Μπεσίκτας. Σπουδαία πρόκριση πήρε η Λουγκάνο, στην προηγούμενη φάση, κόντρα στην Παρτιζάν. Κέρδισε με 0-1 στο Βελιγράδι κι έχασε με 1-2 εντός έδρας αλλά ισοφάρισε 2-2 στην παράταση. Η Μπεσίκτας δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της και θα κυνηγήσει τη νίκη. Και οι 2 ομάδες είναι ικανές για να σκοράρουν σ’ ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Φαβορί και Over από το Champions League