• Στοίχημα

    Προτάσεις για τα playoffs του Europa League

    • Monobet
    ΠΑΟΚ


    Νίκη με Over για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς

    Τα πρώτα παιχνίδια των playoffs του Europa League και του Conference League γίνονται σήμερα. Παίζουν και 2 ελληνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

    Δυνατό φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, στον αγώνα του Europa League, με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα. Πολύ χαμηλά όμως είναι ο «άσος» του και για να έχει αξία τον συνδυάζω με το Over. Πιθανό είναι το μεγάλο σκορ. Σκοράρει με μεγάλη άνεση ο ΠΑΟΚ, αλλά δέχεται και γκολ.

    Με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Γαλλία με τη Λανς, για το Conference League, δεν θα ασχοληθώ. Μπορεί να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός μετά τον άδοξο αποκλεισμό στα πέναλτι από τον Άγιαξ και την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς όμως είναι δύσκολο, αφού η Λανς είναι δυνατή στην έδρα της. Προτιμώ επομένως να το αφήσω.

    Επιστρέφω στο Europa League από το οποίο είναι και οι άλλες 2 προτάσεις. Φαβορί για την νίκη είναι η Βικτόρια Πλζεν στο ματς με την Χαρτς. Απέκλεισε εύκολα με 2 νίκες την Κρίβμπας και θα επιδιώξει να πετύχει σκορ πρόκρισης στην έδρα της. Η Χαρτς μπαίνει τώρα στη μάχη των Κυπέλλων Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά και στα 2 πρώτα ματς μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα. Ποντάρω στον «άσο» της Πλζεν.

    Κλείνω την τριάδα με το Goal στον αγώνα της Λουγκάνο με την Μπεσίκτας. Σπουδαία πρόκριση πήρε η Λουγκάνο, στην προηγούμενη φάση, κόντρα στην Παρτιζάν. Κέρδισε με 0-1 στο Βελιγράδι κι έχασε με 1-2 εντός έδρας αλλά ισοφάρισε 2-2 στην παράταση. Η Μπεσίκτας δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της και θα κυνηγήσει τη νίκη. Και οι 2 ομάδες είναι ικανές για να σκοράρουν σ’ ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Φαβορί και Over από το Champions League



    ΣΧΟΛΙΑ