Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Προτάσεις για τα ματς του Champions League

μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος

Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με Over (2-1) την Καλλιθέα και η Γιουβέντους έκανε περίπατο (0-3) στη Βερόνα. Η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ με τις αυτές τις 2 επιλογές έδωσε απόδοση 2,64!

Τρία εισιτήρια για το League Stage του Champions League κρίνονται σήμερα. Η Γαλατασαράι είναι φαβορί για τη νίκη στον αγώνα ρεβάνς με τη Γιουνγκ Μπόις. Έκαναν την έκπληξη οι Ελβετοί και κέρδισαν με 3-2 στο πρώτο ματς. Προηγήθηκαν με 2-0 και παρότι η Γαλατά ισοφάρισε 2-2 πήραν τελικά τη νίκη.

Χαμηλή είναι η απόδοση του «άσου» και δεν αξίζει να παιχτεί. Προτιμότερο είναι το Over. Η Γαλατασαράι θέλει νίκη με πάνω από 1 γκολ διαφορά για να προκριθεί. Δεν θα μείνει επομένως στο 1 γκολ. Η Γιουνγκ Μπόις ξέρει ότι για να ελπίζει να περάσει πρέπει να σκοράρει στην Τουρκία.

Προβάδισμα για την πρόκριση έχουν πάρει στα άλλα 2 σημερινά παιχνίδια του Champions League η Σάλτσμπουργκ και η Σπάρτα Πράγας μετά τις εκτός έδρας νίκες τους με το ίδιο σκορ 2-0 στα πρώτα ματς με την Ντιναμό Κιέβου και τη Μάλμε αντίστοιχα. Μπορούν να πάρουν τις νίκες και στους αγώνες ρεβάνς.

Βέβαια προκρίνονται και με την ισοπαλία, ακόμα και με ήττα με 1 γκολ διαφορά. Δεν πρόκειται όμως να παίξουν για το «Χ» στις έδρες τους. Θα κυνηγήσουν το γκολ και τη νίκη. Σχετικά χαμηλή είναι πάντως η απόδοση της Σάλτσμπουργκ κόντρα στην επικίνδυνη και συνηθισμένη να παίζει εκτός έδρας Ντιναμό Κιέβου.

Προτιμότερος είναι ο άλλος «άσος» της Σπάρτα Πράγας κόντρα στη Μάλμε που έχει και καλύτερη απόδοση. Τον έβαλα στη σημερινή δυάδα μαζί με το Over στον αγώνα της Γαλατασαράι με τη Γιουνγκ Μπόις.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός-Λανς και Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ με Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα

Πέθανε ο πρώην προπονητής Σβεν ΓΚόραν Έρικσον σε ηλικία 76 ετών

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος έβγαλε την «σπάθα» του και επέβαλε 350.000 ευρώ πρόστιμο