• Στοίχημα

    Προτάσεις για Europa και Conference League

    • Monobet


    To ΜΟΝΟΒΕΤ επιλέγει 1 «άσο» και 1 «διπλό»

    Το Euro φτάνει στο τέλος του. Απομένει πλέον μόνο ο τελικός ο οποίος γίνεται την Κυριακή στο Βερολίνο ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία.

    Από αυτήν την εβδομάδα όμως ξεκίνησαν και τα Κύπελλα Ευρώπης της νέας σεζόν. Σε αυτά τα παιχνίδια στρέφεται το ενδιαφέρον μέχρι να γίνει η σέντρα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

    Από τους σημερινούς αγώνες ξεχώρισα τον «άσο» της Πάξι στο ματς του Europa League με την Χιουνεντοάρα και το «διπλό» της Ντούντελανζ στον αγώνα του Conference League με την Αθλέτικ Κλαμπ Εσκάλντες.

    Η Πάξι εντυπωσίασε στην περσινή σεζόν. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ουγγρικού πρωταθλήματος πίσω από την Φερεντσβάρος, την οποία κέρδισε με 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε το τρόπαιο.

    Δικαίως έχει δοθεί ως φαβορί στο ματς με την Χιουνεντοάρα η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας. Πήρε το Κύπελλο και η Χιουνεντοάρα με τη νίκη της στα πέναλτι στον τελικό κόντρα στην Οτελούλ. Δύσκολα όμως θα αποφύγει την ήττα στην έδρα της Πάξι. Ο «άσος» είναι πιθανός.

    Η Ντούντελανζ από το Λουξεμβούργο θέλει να προχωρήσει στο Conference League και μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας την Αθλέτικ Κλαμπ Εσκάλντες η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Ανδόρας.

    Έπαιξε στους ομίλους του Europa League η Ντούντελανζ την περίοδο 2019-2020 ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε στα play off του Conference League. Για τρίτη σερί σεζόν αγωνίζεται στα Κύπελλα Ευρώπης η Εσκάλντες χωρίς να έχει καταφέρει να πανηγυρίσει πρόκριση. Ποντάρω στο «διπλό».

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Βρούτσης: Καταργεί το όριο ηλικίας σε Δ.Σ. Αθλητικών Ομοσπονδιών που είχε θεσπίσει ο Αυγενάκης

    Super League: Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής των playoffs για πρωταθλητή και έξοδο στην Ευρώπη

    ΟΠΑΠ Game Time: Η Έλενα Κώνστα πάει φουλ με Ολλανδία μέχρι τον τελικό



    ΣΧΟΛΙΑ