• Στοίχημα

    Προτάσεις από τη Φινλανδία και τη Σουηδία

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Ταμεία από το ΜΟΝΟΒΕΤ στους τελικούς του Euro και του Copa America!

    Η πρόταση του ΜΟΝΟΒΕΤ για τον τελικό του Euro, Ισπανία-Αγγλία 2-1, το Goal με απόδοση 2,02 πέρασε! Στο ταμείο οδήγησε και το Over στον μικρό τελικό του Copa America, Καναδάς-Ουρουγουάη 2-2, με απόδοση 1,74! Στον μεγάλο τελικό είχα επιλέξει την Αργεντινή η οποία κέρδισε με 1-0 την Κολομβία και σήκωσε το κύπελλο, αλλά το γκολ μπήκε στην παράταση.

    To Euro και το Copa America ολοκληρώθηκαν και μέχρι να αρχίσουν σε ένα μήνα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα ασχολούμαστε στοιχηματικά με τα μικρότερα που περιλαμβάνονται στο κουπόνι αλλά και με τα προκριματικά των Κυπέλλων Ευρώπης.

    Οι σημερινές επιλογές του ΜΟΝΟΒΕΤ είναι με 2 Goal από τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Προβάδισμα έχει η Ίλβες στο εκτός έδρας ματς με την Χάκα. Έχει ρίσκο όμως το «διπλό». Προτιμότερο είναι το Goal. Και οι 2 βρίσκουν δίχτυα με άνεση.

    Η Χάκα σκόραρε στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Η Ίλβες πέτυχε γκολ και στα 6 πρόσφατα, ενώ στα 5 παραβιάστηκε η εστία της. Πέρσι έφεραν 2 ισοπαλίες με Goal στην έδρα της Χάκα (1-1, 2-2).

    Οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο και στην ΑΪΚ Στοκχόλμης στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με την Χάλμσταντ. Χαρακτηριστικό και των 2 ομάδων είναι ότι φέρνουν μεγάλα σκορ.

    Η Χάλμσταντ μετράει 4 Goal και Over στα 6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Η ΑΪΚ έχει μόνο Goal και Over στις 6 πρόσφατες αγωνιστικές. Στην περσινή αναμέτρησή τους σε αυτό το γήπεδο η Χάλμσταντ κέρδισε με 2-1. Ποντάρω στο Goal σ’ ένα ματς όπου έχει τύχη και το Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Copa America 2024: Το σήκωσε ξανά η Αργεντινή

    Euro 2024: Η Ισπανία νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, έμεινε ξανά χωρίς τίτλο η Αγγλία

    Προτάσεις για τους τελικούς του Euro και του Copa America



    ΣΧΟΛΙΑ