• Στοίχημα

    Ποντάρισμα στον τελικό του Europa League


    Ο πρώτος από τους τρεις τελικούς των Κυπέλλων Ευρώπης, αυτός του Europa League, γίνεται αύριο στο Δουβλίνο, ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Λεβερκούζεν. Οι αποδόσεις δίνουν ως φαβορί τη Λεβερκούζεν και νομίζω ότι δεν έχουν άδικο.

    Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχει αφήσει άφωνη όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με την «τρελή» πορεία της. Πήρε αήττητη τον τίτλο στην Bundesliga και θέλει να κάνει το τρεμπλ, με την κατάκτηση του Europa Legue και του Κυπέλλου Γερμανίας (παίζει το Σάββατο στον τελικό με την Καϊζερσλάουτερν).

    Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και η Αταλάντα. Εξασφάλισε το εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν, πήγε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας αλλά ηττήθηκε με 0-1 από τη Γιουβέντους και διεκδικεί το τρόπαιο του Europa League. Δύσκολα πάντως θα «σπάσει» το αήττητο της Λεβερκούζεν. Είναι ικανή πάντως για να σκοράρει.

    Το ενδεχόμενο να «ανοίξει» ο τελικός με ένα γρήγορο γκολ είναι πιθανό γι’ αυτό συνδυάζω το «διπλό» της Λεβερκούζεν με το Over 2,5. Ανεβαίνει στο 2,77 η απόδοση και νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο!

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Νίκος Χαρδαλιάς: «Νέα εποχή για το ΟΑΚΑ και τον αθλητισμό στην Αττική»

    Ειδικές αγορές από το Πάμε Στοίχημα για τον τελικό του Europa League και το Final 4 της Euroleague

    Ιβάν Σαββίδης για ΠΑΟΚ: «Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε»



    ΣΧΟΛΙΑ