Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Πολλά γκολ στην Αγγλία!

μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος

Πέρασε τη Δευτέρα η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ με τα Goal και Over από τη Νορβηγία!

«Βροχή» από γκολ στη Νορβηγία ήταν ο τίτλος της χτεσινής στήλης! Και πράγματι «έβρεξε» γκολ στη δεύτερη κατηγορία του Νορβηγικού πρωταθλήματος. Σε 4 παιχνίδια τη Δευτέρα σημειώθηκαν 17 γκολ!

Πέρασε εύκολα η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ με το Goal στο ματς Ασάνε-Κονγκσβίνγκερ 2-1 (απόδοση 1,42) και τα Over στους αγώνες Λεβάνγκερ-Έγκερσουντ 2-1 (απόδοση 1,45) και Ρανχάιμ-Σταρτ 2-3 (απόδοση 1,38).

Με Goal και Over θα ασχοληθώ και σήμερα από το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας. Φαβορί είναι η Έξετερ στο ματς με τη Σουίντον αλλά έχω ικανή την φιλοξενούμενη για την έκπληξη. Παίζει ανοιχτά και σκοράρει. Πιθανό είναι το Goal.

Η Μπλάκπουλ δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να κερδίσει την Κρου σε ένα ματς που λογικά θα έχει αρκετά γκολ. Το Over είναι καλή επιλογή, καλύτερη από τον «άσο».

Από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια είναι αυτό ανάμεσα στην Μπρόμλι και την Κέμπριτζ. Ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται να έχει η φιλοξενούμενη. Δύσκολα δεν θα σκοράρει στην έδρα της η Μπρόμλι. Ποντάρω στο Goal.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα στο Nations League με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Τζούνη και Τσαπατάκη για τα μετάλλια στους Παραολυμπιακούς

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αργυρό μετάλλιο στα 100μ πρόσθιο ο Τσαπατάκης