• Στοίχημα

    Πολλά γκολ σε Νορβηγία και Σουηδία

    • Monobet
    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Τριάδα με Over από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τo σημερινό κουπόνι

    Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το σημερινό πρόγραμμα του στοιχήματος. Από αύριο όμως ξεκινάει το νέο Champions League. Έχουμε μπροστά μας ένα τριήμερο με αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για πρώτη φορά γίνονται παιχνίδια και την Πέμπτη.

    Από αύριο θα τα πούμε αναλυτικά για το Champions League. Σήμερα, για όσους θέλουν να ποντάρουν, ξεχώρισα 3 Over, 2 από τη Νορβηγία και 1 από τη Σουηδία.

    Μπαίνουν αρκετά γκολ στα παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας του νορβηγικού πρωταθλήματος. Φαβορί είναι η Αάλεσουντ στο ματς με την Σάντνες. Μπορεί να κερδίσει με μεγάλο σκορ. Είναι ικανή για να σκοράρει και η Σάντνες. Λογικά θα σημειωθούν πάνω από 2 γκολ.

    Το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση της Στάμπαεκ με τη Ράουφος. Κι εδώ φαβορί είναι η γηπεδούχος ομάδα, αλλά μπορεί να βρει δίχτυα και η φιλοξενούμενη. Άλλο 1 ματς δηλαδή είναι αυτό στο οποίο το σκορ ίσως ξεφύγει.

    Το τρίτο Over είναι από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας, στον αγώνα της Χάμαρμπι με την Νόρκεπινγκ. Επτά αγωνιστικές αήττητη είναι η Χάμαρμπι στις οποίες έφερε 5 Over. Έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Η Νόρκεπινγκ προέρχεται από 4 σερί Over. Πάνω από 2 γκολ σημειώθηκαν και στα 4 από τα 5 πρόσφατα παιχνίδια τους στην έδρα της Χάμαρμπι.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Δικό του νόμισμα αποκτά ο CR7 που έσπασε το φράγμα των 900 γκολ!



    ΣΧΟΛΙΑ