Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Πάμε Στοίχημα: Οι μακροχρόνιες επιλογές για την κατάκτηση της Super League

Super League

Πραγματοποιήθηκε εντός της εβδομάδας η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League η οποία εκκινεί το Σαββατοκύριακο μετά τον 15γουστο.

Για τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, η σεζόν ξεκινά την προσεχή εβδομάδα με τις πρώτες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στόχο την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, το Europa και το Conference League αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός εισέρχεται απευθείας στην League Phase του Europa λόγω της κατάκτησης του Conference League.

Στο Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι διαθέσιμες όλες οι μακροχρόνιες επιλογές για τον πρωταθλητή της Superleague , αλλά και εκατοντάδες επιλογές για τις πρώτες Ευρωπαϊκές μάχες των Ελληνικών ομάδων.

Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα Ελβετίας, Σερβίας και Τσεχίας – τελικός στο Βέλγιο

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν μεταξύ άλλων και τα πρωταθλήματα σε Ελβετία, Σερβία και Τσεχία με τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής, ενώ σε εξέλιξη είναι και εκείνο της Σουηδίας. Από το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεχωρίζει και ο τελικός του Σούπερ Καπ Βελγίου με τον αγώνα της Μπριζ με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00

Για όλους τους αγώνες, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ από το Πάμε Στοίχημα.

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα. Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης:

Δύο φαβορί από το Europa και το Conference League!

Κατέρινα Στεφανίδη: Ευχαρίστησε Μαρέβα Μητσοτάκη και Θοδωρή Λιβάνιο για την ελληνική ιθαγένεια στον σύζυγό της

ΠΑΕ Ηρακλής: Ολοκληρώνεται η μεταβίβαση στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη