• Στοίχημα

    Over και Goal από το Champions League

    • Monobet
    Super League


    Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τρίτη!

    Καλά ξεκίνησε το Champions League. Την Τρίτη πέρασε η δυάδα με το Over στο παιχνίδι Γιουνγκ Μπόις-Άστον Βίλα (απόδοση 1,47) και τον «άσο» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (απόδοση 1,58) στον αγώνα με τη Λιλ!

    Την Τετάρτη όμως έμειναν στο 0-0 τα ματς της Μπολόνια με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ. Είχα προτείνει το Goal στη Μπολόνια σε ένα παιχνίδι που θα ήταν διαφορετικό αν στο 4’ η Σαχτάρ ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε και τον «άσο» της Μάντσεστερ Σίτι η οποία δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Ίντερ.

    Αγώνες του Champions League γίνονται και σήμερα. Δεν είχαμε συνηθίσει να παρακολουθούμε παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την Πέμπτη. Όμως με το νέο formar η 1η αγωνιστική της League Phase γίνεται σε 3 ημέρες. Γι’ αυτό αρχίζουν αργότερα, την επόμενη εβδομάδα το Europa League και την μεθεπόμενη το Conference League.

    Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 παιχνίδια. Προτίμησα να αποφύγω τα σημεία και να ποντάρω σε 2 Over και 1 Goal.

    Πιστεύω ότι θα γίνει ανοιχτό ματς με πάνω από 2 γκολ ανάμεσα στη Φέγενορντ και τη Λεβερκούζεν. Φαβορί είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά η Φέγενορντ στην έδρα της παραμένει δυνατή. Μπορούν να βρουν δίχτυα και οι 2. Λογικά θα δούμε αρκετά γκολ. Ποντάρω στο Over.

    Άλλο 1 παιχνίδι στο οποίο είναι πιθανό να σημειωθούν αρκετά γκολ είναι αυτό ανάμεσα στη Μονακό και την Μπαρτσελόνα. Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται η ισπανική ομάδα και φέρνει το 1 Over μετά το άλλο. Ικανή για να σκοράρει είναι και η Μονακό. Over και εδώ.

    Την καλύτερη απόδοση, αλλά και το μεγαλύτερο ρίσκο, έχει το Goal στον αγώνα της Μπρεστ με την Στουρμ Γκρατς. Και οι 2 ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και το πιθανότερο είναι να σκοράρουν. Η Μπρεστ συνήθως βρίσκει δίχτυα στην έδρα της. Ίσως σκοράρει στις αντεπιθέσεις και η Στουρμ Γκρατς.

     ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Μάριος Ηλιόπουλος: Τον Αντονί Μαρσιάλ έκανε δώρο στον εαυτό του για τα γενέθλιά του

    F1 Μπακού: Οι λεπτομέρειες που έκριναν τη νίκη!

    Οι μεγάλες αναμετρήσεις του Champions League σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ με πάνω από 400 αγορές και ανανεωμένο Bet Builder



    ΣΧΟΛΙΑ