Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Over από Δανία και Σουηδία!

μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος

Δυάδα από το ΜΟΝΟΒΕΤ για το σημερινό κουπόνι.

Χωρίς πολλές επιλογές είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχωρίζει 2 Over από τα πρωταθλήματα της Δανίας και της Σουηδίας.

H Κοπεγχάγη είναι φαβορί για τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Λίνγκμπι. Επειδή όμως πρόκειται για πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Δανία προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στο Over. Στα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην περσινή σεζόν η Λίνγκμπι κέρδισε τη Ράντερς με 2-1 και τη Βίμποργκ με 3-1.

Περισσότερα από 2 γκολ σημειώθηκαν στα 6 από τα 7 τελευταία ματς της Κοπεγχάγης στο περσινό πρωτάθλημα. Πολλά γκολ μπαίνουν συνήθως στα μεταξύ τους παιχνίδια. Και στις 7 πρόσφατες αναμετρήσεις τους και στις 2 έδρες έγινε Over!

Το δεύτερο Over που ξεχώρισα είναι από τη Σουηδία, στο ματς της Γκάις με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Και οι φέρνουν μεγάλα σκορ. Η Γκάις έχει 4 Over στα 5 τελευταία παιχνίδια της. Η ΑΪΚ προέρχεται από 9 σερί ματς στα οποία σημειώθηκαν πάνω από 2 γκολ!

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

F1 Ουγγαρία: Ο Πιάστρι έγραψε ιστορία!

Προτάσεις με φαβορί για το Σαββατοκύριακο!

F1 Ουγγαρία, ελεύθερα: Ταχύτερος ο Νόρις!