Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Νίκη με Over στον ημιτελικό του Champions League

Champions League

Champions League

Προβάδισμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς του 2-2 με την Μπάγερν Μονάχου

Η Ντόρτμουντ πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League. Σήμερα θα γίνει γνωστή η δεύτερη φιναλίστ. Ισόπαλο με 2-2 έληξε το πρώτο παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όποια ομάδα κερδίσει απόψε στο Μπερναμπέου θα πάρει την πρόκριση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα, παίζει στην έδρα της και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μην ξεχνάτε ότι είναι η πολυνίκης του θεσμού. Βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τις προκρίσεις ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως συνέβη και στα προημιτελικά όπου απέκλεισε εκτός έδρας στα πέναλτι τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μπάγερν Μονάχου εδώ και καιρό έχει ρίξει το βάρος στο Champions League μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Έβγαλε αντίδραση στον πρώτο ημιτελικό και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, πέτυχε 2 γκολ, αλλά δεν κράτησε τη νίκη έως το τέλος. Θα προσπαθήσει να σκοράρει και στη Μαδρίτη.

Πιστεύω ότι θα δούμε και σήμερα πολλά γκολ. H Ρεάλ είναι πιο κοντά στη νίκη. Συνδυάζω τον «άσο» της με το Over 2,5 κυνηγώντας απόδοση 2,50.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

241 (22:00) ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1+OVER 2,50

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Στο Final 4 ξανά μετά από 12 χρόνια ο Παναθηναϊκός AKTOR