Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Νίκες με Over για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ

Νίκλας Ελίασον

Ταμείο από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Τρίτη με την τριάδα από τα Κύπελλα Ευρώπης!

Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τρίτη, το «διπλό» της Γιαγκελόνια (με απόδοση 1,41), ο «άσος» του ΑΠΟΕΛ (με 1,41) και το Over στο παιχνίδι Φερεντσβάρος-Νιου Σεντς (1,44)! Η τριάδα πλήρωσε 2,86!

Σήμερα θα ασχοληθώ με τα 2 παιχνίδια των ελληνικών ομάδων. Στο Champions League ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα την Μπότατς Μπάνια Λούκα και είναι φαβορί για τη νίκη. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ εφόσον προηγηθεί.

Θα κυνηγήσει κι άλλα για να εξασφαλίσει την πρόκριση από σήμερα χωρίς να περιμένει τη ρεβάνς που θα γίνει σε μία εβδομάδα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Ο «άσος» του είναι χαμηλά και ανεβαίνει η απόδοση σε συνδυασμό με το Over 2,5.

Τα ίδια ισχύουν και για την ΑΕΚ στον αγώνα του Conference League με την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες. Χωρίς αξία είναι ο «άσος» της, αλλά εδώ είναι πολύ χαμηλά και το Over 2,5. Επιλέγω 1 γκολ περισσότερο και πάω με το Over 3,5 σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ.

Δεν πρόκειται να υποτιμήσει η ΑΕΚ την ομάδα από την Ανδόρα, η οποία στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Βελέζ Μόσταρ με την εντυπωσιακή νίκη της 5-1 στη ρεβάνς στην έδρα της κι ενώ είχε πάρει ισοπαλία με 1-1 στο πρώτο ματς στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Φαβορί και Over από το Champions League

Ολυμπιακοί 2024: Αναχωρεί σήμερα για το Παρίσι η Ελληνική Αποστολή με ειδική πτήση