Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Μοιράζει λεφτά το ΜΟΝΟΒΕΤ με 6 σερί ταμεία!!!

Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα

Πέρασαν και οι 2 δυάδες του Σαββατοκύριακου!

Οι επιτυχίες του ΜΟΝΟΒΕΤ συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο! Πέρασαν και οι 2 δυάδες και έγιναν 6 τα σερί ταμεία της στήλης!!!

Το Σάββατο πέρασαν ο συνδυασμός «άσου» και Over 1,5 της Μίντιλαντ (με απόδοση 1,55) στο ματς με την Άαλμποργκ και το Over 2,5 στον αγώνα Μπόντο Γκλιμτ-Χάουγκεσουντ (με απόδοση 1,41). Η δυάδα πλήρωσε 2,19!

Την Κυριακή πέρασαν το Over στο παιχνίδι Γιουνγκ Μπόις-Ζυρίχη (με απόδοση 1,54) και το Goal/Goal στον αγώνα Αϊντχόφεν-Φέγενορντ (με απόδοση 1,60). Η δυάδα έδωσε απόδοση 2,46!

Όσοι πόνταραν και στις 4 επιλογές πήραν απόδοση 5,39!

Χωρίς πολλά παιχνίδια είναι το σημερινό κουπόνι. Ποντάρω σε 2 Goal. Στην Πολωνία λογικά θα σκοράρουν η Κρακοβία και η Βίτζεβ Λοτζ. Και οι 2 έχουν κάνει καλό ξεκίνημα.

Η Κρακοβία, μετά την ισοπαλία με 1-1 που έφερε στο γήπεδό της με την Πιαστ, κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 την Ρακόβ. Η Βίτζεβ Λοτζ πήρε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Σταλ Μίελετς και κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την Λεχ Πόζναν. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση, ενώ δέχονται και γκολ. Στα 2 τελευταία παιχνίδια τους στην Κρακοβία έφεραν ισοπαλίες με Goal (1-1, 2-2).

Στην Ιρλανδία γίνεται το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Σέλμπουρν και την Ντέρι. Οι αποδόσεις δίνουν μικρό προβάδισμα στην Ντέρι η οποία θέλει τη νίκη για να πιάσει την αντίπαλό της στην πρώτη θέση.

Η Σέλμπουρν προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Ντροχέντα. Η Ντέρι ηττήθηκε με 2-1 από την Σάμροκ Ρόβερς και συμπλήρωσε 3 σερί Goal. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες είναι πιθανό και το Goal σε απόδοση διπλασιασμού έχει αξία.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τελικός για Καραλή στην 10η ημέρα

Ολυμπιακοί Αγώνες-Ιστιοπλοΐα (kite ανδρών): Ο Μαραμενίδης 12ος στην τέταρτη κούρσα και τη γενική

Ολυμπιακοί Αγώνες-Ιστιοπλοΐα (kite ανδρών): Έκτος ο Μαραμενίδης στην τρίτη ιστιοδρομία