• Στοίχημα

    Μοιράζει λεφτά το ΜΟΝΟΒΕΤ με 6 σερί ταμεία!!!

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Πέρασαν και οι 2 δυάδες του Σαββατοκύριακου!

    Οι επιτυχίες του ΜΟΝΟΒΕΤ συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο! Πέρασαν και οι 2 δυάδες και έγιναν 6 τα σερί ταμεία της στήλης!!!

    Το Σάββατο πέρασαν ο συνδυασμός «άσου» και Over 1,5 της Μίντιλαντ (με απόδοση 1,55) στο ματς με την Άαλμποργκ και το Over 2,5 στον αγώνα Μπόντο Γκλιμτ-Χάουγκεσουντ (με απόδοση 1,41). Η δυάδα πλήρωσε 2,19!

    Την Κυριακή πέρασαν το Over στο παιχνίδι Γιουνγκ Μπόις-Ζυρίχη (με απόδοση 1,54) και το Goal/Goal στον αγώνα Αϊντχόφεν-Φέγενορντ (με απόδοση 1,60). Η δυάδα έδωσε απόδοση 2,46!

    Όσοι πόνταραν και στις 4 επιλογές πήραν απόδοση 5,39!

    Χωρίς πολλά παιχνίδια είναι το σημερινό κουπόνι. Ποντάρω σε 2 Goal. Στην Πολωνία λογικά θα σκοράρουν η Κρακοβία και η Βίτζεβ Λοτζ. Και οι 2 έχουν κάνει καλό ξεκίνημα.

    Η Κρακοβία, μετά την ισοπαλία με 1-1 που έφερε στο γήπεδό της με την Πιαστ, κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 την Ρακόβ. Η Βίτζεβ Λοτζ πήρε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Σταλ Μίελετς και κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την Λεχ Πόζναν. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση, ενώ δέχονται και γκολ. Στα 2 τελευταία παιχνίδια τους στην Κρακοβία έφεραν ισοπαλίες με Goal (1-1, 2-2).

    Στην Ιρλανδία γίνεται το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Σέλμπουρν και την Ντέρι. Οι αποδόσεις δίνουν μικρό προβάδισμα στην Ντέρι η οποία θέλει τη νίκη για να πιάσει την αντίπαλό της στην πρώτη θέση.

    Η Σέλμπουρν προέρχεται από την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Ντροχέντα. Η Ντέρι ηττήθηκε με 2-1 από την Σάμροκ Ρόβερς και συμπλήρωσε 3 σερί Goal. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες είναι πιθανό και το Goal σε απόδοση διπλασιασμού έχει αξία.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τελικός για Καραλή στην 10η ημέρα

    Ολυμπιακοί Αγώνες-Ιστιοπλοΐα (kite ανδρών): Ο Μαραμενίδης 12ος στην τέταρτη κούρσα και τη γενική

    Ολυμπιακοί Αγώνες-Ιστιοπλοΐα (kite ανδρών): Έκτος ο Μαραμενίδης στην τρίτη ιστιοδρομία



    ΣΧΟΛΙΑ