• Στοίχημα

    Μοίρασε λεφτά με άλλα 2 ταμεία το MONOBET!

    • Monobet
    Μπάλα - Πάμε Στοίχημα


    Πέρασαν οι προτάσεις της Τρίτης και της Τετάρτης

    Συνεχόμενες είναι οι επιτυχίες του ΜΟΝΟΒΕΤ! Μετά τα ταμεία της Κυριακής και της Δευτέρας ήρθαν άλλα 2 με τις προτάσεις της Τρίτης και της Τετάρτης!!!

    Η δυάδα της Τρίτης με το Goal στο παιχνίδι Νότιγχαμ-Άρσεναλ (1,82) και το Over στο ματς Λέστερ-Σουόνσι (1,54) πλήρωσε 2,80.

    Η δυάδα της Τετάρτης με το Goal στον αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ (1,94) και το «διπλό» του Παναθηναϊκού (1,52) στο ματς με τον Ατρόμητο έδωσε απόδοση 2,95.

    Σήμερα δεν γίνονται πολλά παιχνίδια και ξεχώρισα 1 φαβορί και 1 Over. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με την Χετάφε για να ανέβει στην πρώτη θέση.

    Βρίσκεται 1 βαθμό πίσω από την Χιρόνα. Συμπλήρωσε 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια ακόμα και όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ.

    Η Χετάφε, μετά από 3 σερί ματς χωρίς νίκη, τη Δευτέρα κέρδισε με 2-0 τη Γρανάδα.

    Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και εντός έδρας έχει μόνο μία ήττα σε 10 παιχνίδια. Πέρσι η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 0-1 σε αυτήν την έδρα.

    Δεν νομίζω ότι θα αφήσει την ευκαιρία να κερδίσει για να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή.

    Στην Πρέμιερ Λιγκ είναι αμφίρροπο το ματς της Γουέστ Χαμ με την Μπόρνμουθ. Και οι 2 ομάδες θα παίξουν ανοιχτά και το σκορ μπορεί να ξεφύγει.

    Το Over δείχνει να είναι καλή επιλογή. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Μπόρνμουθ γνώρισε βαριά ήττα με 0-4 από τη Λίβερπουλ και συμπλήρωσε 5 σερί ματς με πάνω από 2 γκολ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    964 (21:30) ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ OVER 1,58
    968 (22:00) ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 1,55

     

    Διαβάστε επίσης:

    Premier League, Κύπελλο Ελλάδας και Euroleague με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Απογοήτευση για το Last Dance: Χωρίς Ρονάλντο η Αλ Νασρ κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι!

    Ματαιώθηκε το γκραν πρι της Αργεντινής, λόγω της οικονομικής κρίσης



    ΣΧΟΛΙΑ