Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Μεγάλες αποδόσεις από το Champions League

· Ταμείο τη Δευτέρα το ΜΟΝΟΒΕΤ με τα Over από Δανία και Νορβηγία!

Σωστές αποδείχτηκαν οι επιλογές του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα με τα 2 Over από τη Δανία και τη Νορβηγία, στα παιχνίδια Μπρόντμπι-Βέιλε (με απόδοση 1,55) και Βαλερένγκα-Ρανχάιμ (με απόδοση 1,40)!

Σήμερα θα ασχοληθώ με το Champions League. Ξεχώρισα 2 μεγάλες αποδόσεις. Η πρώτη είναι με τον «άσο» της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο παιχνίδι με την Τσέλιε. Ισόπαλο με 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι τους στη Σλοβενία. Όποια ομάδα κερδίσει στη ρεβάνς θα πάρει και το εισιτήριο για την τρίτη προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Σλόβαν είναι δυνατή στην έδρα της και έχει το προβάδισμα. Στο 1,91 είναι η απόδοση του «άσου» της.

Η δεύτερη επιλογή είναι με τον συνδυασμό Goal και Over στον αγώνα της Κλάκσβικ με τη Μάλμε. Στην πρώτη αναμέτρησή τους στη Σουηδία η Μάλμε κέρδισε εύκολα με 4-1. Η Κλάκσβικ μπορεί να σκοράρει και εντός έδρας. Λογικά θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι με πάνω από γκολ. Ο συνδυασμός Goal και Over πληρώνει 1,95.

 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

 

Διαβάστε επίσης:

Βαρόμετρο ΣΕΣΜΑ: Επιδεινώθηκαν οι προσδοκίες των συμβούλων management για την οικονομία

Οι 7 προτάσεις των οδοντιάτρων για τις ελλείψεις στο ΕΣΥ

Άννα Διαμαντοπούλου: Το ζήτημα των υποκλοπών δεν κλείνει αν δεν αναζητηθεί όλη η αλήθεια