Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Κερδίζουν με… Over τα φαβορί!

Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα

Δύο δυάδες από το MONOBET με επιλογές από Ιταλία, Ισπανία και Europa League

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο Europa League το οποίο αρχίζει αύριο. Έχει αρκετά παιχνίδια όμως και το σημερινό κουπόνι και ξεχώρισα 2 φαβορί τα οποία είναι πιθανό να κερδίσουν με μεγάλα σκορ.

Στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας η Άστον Βίλα δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να πάρει την πρόκριση στην έδρα της Γουίκομ. Το Σάββατο βρέθηκε να χάνει με 0-1 από την Γουλβς αλλά έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 3-1. Πιθανό είναι το «διπλό» της και το συνδυάζω με το Over 2,5.

Το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος με την Αλαβές. Φέρνει μεγάλα σκορ στην έδρα της. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε με 3-1 τη Στουτγκάρδη και με 4-1 την Εσπανιόλ. Η Αλαβές έχει μόνο Over στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Ηττήθηκε με 2-1 από τη Θέλτα, με 3-2 από την Αλαβές και ενδιάμεσα κέρδισε με 1-2 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μπαίνουν με το δεξί η Άλκμααρ και η Μάντσεστερ Γιουν.

Στην 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League υπάρχουν αρκετά φαβορί. Ξεχώρισα 2 από αυτά, την Άλκμααρ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη υποδέχεται την Έλφσμποργκ και στην έδρα της πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ, θα κυνηγήσει και δεύτερο. Ανεβαίνει η απόδοση του «άσου» της μαζί με το Over 1,5.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μπει στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας για να προκριθεί απευθείας στη νοκ άουτ φάση των «16». Δύσκολα θα έχει απώλειες στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην Τβέντε η οποία είναι πάντως ικανή για να σκοράρει. Μαζί με τον «άσο» της Γιουνάιτεντ βάζω και το Over 2,5.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο Europa League ξεκινάει με αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out από το Πάμε Στοίχημα