• Στοίχημα

    Ισοπαλία από το Euro!

    • Monobet
    Euro Ιταλία


    Δύο επιλογές από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα σημερινά παιχνίδια

    Το ντέρμπι ανάμεσα στην Ισπανία και την Ιταλία ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του Euro. Και οι 2 κέρδισαν στην 1η αγωνιστική του ομίλου τους. Πιο εύκολη ήταν η επικράτηση της Ισπανίας με 3-0 κατά της Κροατίας.

    Η Ιταλία αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα από την Αλβανία, δέχτηκε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Euro, αλλά «απάντησε» γρήγορα με 2 τέρματα και πήρε τη νίκη με 2-1.

    Έχουν από 3 βαθμούς και λογικό είναι να προσέξουν για να μην ηττηθούν. Η ισοπαλία δεν τις «χαλάει». Δεν λέω ότι θα παίξουν για το «Χ» αλλά ίσως στο τέλος συμβιβαστούν με αυτό. Θα πάνε στους 4 βαθμούς και ουσιαστικά θα εξασφαλίσουν την πρόκριση. Ρισκάρω με την ισοπαλία.

    Φαβορί για τη νίκη είναι η Αγγλία στο παιχνίδι με τη Δανία. Δυσκολεύτηκε στο ματς με τη Σερβία αλλά κέρδισε με 1-0. Η Δανία προηγήθηκε στο παιχνίδι με τη Σλοβενία, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ έως το τέλος.

    Δέχτηκε την ισοφάριση και στο τέλος απειλήθηκε και με δεύτερο γκολ. Θα προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι με την Αγγλία αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Ποντάρω στη νίκη των Άγγλων.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Πάμε Στοίχημα - Euro

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλήση απο τον Εισαγγελέα για υποκίνηση βίας σε αθλητικούς χώρους

    NBA: Οι Σέλτικς πρωταθλητές για 18η φορά στην ιστορία τους

    Βαρκελώνη: F1 και America’s Cup!



    ΣΧΟΛΙΑ