• Στοίχημα

    Ειδικά στοιχήματα για το Euro

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Ταμείο την Κυριακή το ΜΟΝΟΒΕΤ με τα 2-3 γκολ της Αγγλίας και τον «άσο» και Over της Ισπανίας!

    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ την Κυριακή με επιλογές από το Euro! Η δυάδα με τα 2-3 γκολ (1,87) στο παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σλοβακία και τον «άσο» μαζί με το Over 2,5 της Ισπανίας (1,77) στο ματς με τη Γεωργία πλήρωσε 3,33!

    Δύο ακόμα παιχνίδια της φάσης των «16» γίνονται σήμερα. Το MONOBET προτείνει ειδικά στοιχήματα για τα ματς της Γαλλίας με το Βέλγιο και της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία.

    Πιο αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση της Γαλλίας με το Βέλγιο. Και οι 2 προβλημάτισαν με τις εμφανίσεις τους στην πρώτη φάση και δεν κατάφεραν να πάρουν την 1η θέση στους ομίλους τους. Η Γαλλία δείχνει να δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Πέτυχε 2 γκολ στα 3 παιχνίδια της στον όμιλο, 1 με αυτογκόλ και 1 με πέναλτι!

    Το Βέλγιο έκανε καθυστερήσεις στο τελευταίο ματς με την Ουκρανία για να περάσουν τα λεπτά και να πάρει την πρόκριση, αντί να κυνηγήσει τη νίκη για να πάρει την 1η θέση!

    Πέτυχε επίσης μόλις 2 γκολ και τα 2 στη μοναδική νίκη του με 2-0 κόντρα στη Ρουμανία. Ηττήθηκε με 1-0 στην πρεμιέρα από τη Σλοβενία κι έφερε ισοπαλία με 0-0 στο τελευταίο ματς με την Ουκρανία.

    Η Γαλλία πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πάρει τα πάνω της και θα ξεσπάσει. Ίσως συμβεί στο σημερινό παιχνίδι. Ποντάρω στον «άσο» της μαζί με το Under 4,5. Δεν νομίζω ότι θα μπουν πάνω από 4 γκολ.

    Την ίδια επιλογή έκανα και για την Πορτογαλία στον αγώνα με τη Σλοβενία. Ήταν πολύ καλή η Πορτογαλία στα 2 πρώτα ματς του ομίλου της, στις νίκες κόντρα στην Τσεχία με 2-1 και την Τουρκία με 3-0. Δεν είχε κίνητρο στο τελευταίο παιχνίδι με την Γεωργία αφού είχε εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση και ηττήθηκε με 2-0.

    Η Σλοβενία προκρίθηκε με 3 ισοπαλίες! Θα κλειστεί για να μη δεχτεί γκολ από την Πορτογαλία, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει. Και σε αυτό το ματς δεν νομίζω ότι θα ξεφύγει το σκορ. Δείχνει κι εδώ να είναι καλή η επιλογή του «άσου» με το Under 4,5.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    F1 Αυστρία: Δυο τσακώνονται, ο Ράσελ ωφελείται!

    Απίστευτος Καραλής, κατέρριψε ξανά το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ (video)

    F1 Αυστρία Sprint: Νίκη Φερστάπεν!



    ΣΧΟΛΙΑ