• Στοίχημα

    Οι προκριματικοί των ευρωπαϊκών Κυπέλλων με εκατοντάδες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Aυτή την εβδομάδα οι ρεβάνς των προκριματικών σε Champions League, Europa και Conference

    Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε την Κυριακή και αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία της προετοιμασίας για τους εκπροσώπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου στις προκριματικές φάσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

    ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν τις αντιπάλους τους που θα προκύψουν από τα αποτελέσματα των αγώνων την Τετάρτη και την Πέμπτη.

    Ο ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από την αναμέτρηση της Αλβανικής Εγνάτια με την Μπάνια Λούκα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης. Στον πρώτο αγώνα, η ομάδα της Βοσνίας είχε επικρατήσει με 1-0.

    Την Πέμπτη, για το Europa League προκύπτει η αντίπαλος του Παναθηναϊκού από το ζευγάρι Μάριμπορ – Μπότεφ. Η Μπότεφ είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα με 2-1.

    Την ίδια μέρα, θα μάθει αντίπαλο και η ΑΕΚ στο Conference από τον αγώνα Ίντερ Εσκάλντες – Βελέζ και με το αποτέλεσμα του αγώνα να είναι στο 1-1.

    Για όλους τους αγώνες των προκριματικών των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

    Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

    Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

    Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα.

    Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα. Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα.

    Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

    Διαβάστε επίσης:

    Προτάσεις από τη Φινλανδία και τη Σουηδία

    Copa America 2024: Το σήκωσε ξανά η Αργεντινή



    ΣΧΟΛΙΑ