• Στοίχημα

    Οι αγώνες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού με πλήθος ειδικών αγορών και Βet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    «Μάχες» πρόκρισης στην επόμενη φάση για τις ελληνικές ομάδες, πλήθος επιλογών και για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα

    Οι αγώνες ρεβάνς των Ελληνικών ομάδων αλλά και ο τελικός του Ευρωπαϊκού Super Cup την Τετάρτη στις 22:00 ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας στο ποδόσφαιρο και στο Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τους αγώνες.

    Bet Builder Ready για ΠΑΟΚ-Μάλμε και Άγιαξ – Παναθηναϊκός

    Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Μάλμε στην Τούμπα (20:30) στη ρεβάνς του 2-2 της Σουηδίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και για τον αγώνα υπάρχουν εκαντοντάδες επιλογές. Αντίστοιχα και στον αγώνα του Άγιαξ με τον Παναθηναϊκό στο Άμστερνταμ για το Europa League (Πέμπτη, 21:15) στη ρεβάνς του 0-1 της Αθήνας. Και για τους δύο αγώνες, προσφέρεται Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα και πλήθος ειδικών επιλογών.

    Την Πέμπτη στις 20:30 , η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena την Νόα στη ρεβάνς του 3-1 της Αρμενίας. Και για αυτόν τον αγώνα υπάρχει πλήθος επιλογών από το Πάμε Στοίχημα.

    Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα με 200+ αγορές και πλήθος ειδικών στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της σεζόν ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες του Champions League και του Europa League κρίνεται την Τετάρτη στη Βαρσοβία ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Αταλάντα. Για τον αγώνα προσφέρεται η επιλογή του Bet Builder αλλά και πλήθος επιλογών από το Πάμε Στοίχημα ως προς τον τρόπο που θα αναδειχθεί ο νικητής, ειδικές αγορές, αλλά και συνδυαστικές.

    «Αγώνες Super League 2024-2025» στο Πάμε Στοίχημα

     Το Πάμε Στοίχημα μέσω του OPAPBET και του OPAPSTORE APP προσφέρει για όλους τους αγώνες της κανονικής διάρκειας της Super League για στοιχηματισμό*. Η προφορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι την έναρξη του 1ου αγώνα της πρώτης αγωνιστικής στις 17/8 στις 20:00.

     Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

    Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

    Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

    Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα. Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

    Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

    Διαβάστε επίσης:

    Τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων: Η Ευαγγελία Πλατανιώτη δηλώνει ευγνώμων

    Goal στην Πολωνία, Over στην Ολλανδία

    Παρίσι 2024: Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες με την εντυπωσιακή τελετή λήξης στο Stade de France



    ΣΧΟΛΙΑ