Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Goal στην Πολωνία, Over στην Ολλανδία

Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα

Τριάδα από το ΜΟΝΟΒΕΤ για το σημερινό κουπόνι

Περιορισμένο είναι το ενδιαφέρον για το σημερινό κουπόνι και προτίμησα να ασχοληθώ με Goal και Over από την Πολωνία και την Ολλανδία.

Η Πιαστ Γκλίβιτσε είναι φαβορί για τη νίκη στην αναμέτρησή της με την Κατοβίτσε. Πιθανός είναι ο «άσος» σε ένα παιχνίδι όπου έχει τύχη το Goal. Η γηπεδούχος λογικά θα σκοράρει αλλά μπορεί να βρει δίχτυα και η φιλοξενούμενη. Συχνό φαινόμενο άλλωστε είναι τα Goal στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Πολλά γκολ μπαίνουν στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Στις σημερινές αναμετρήσεις της Αϊντχόφεν Β’ με τον Άγιαξ Β’ και της Άλκμααρ Β’ με τη Ρόντα Β’ είναι πιθανό το σενάριο να μπουν πάνω από 2 γκολ. Άλλωστε και οι 4 ομάδες φέρνουν μεγάλα σκορ, συνήθως πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ. Βάζω τα 2 ολλανδικά Over στη σημερινή τριάδα.

Από αύριο επιστρέφουν τα Κύπελλα Ευρώπης με τους αγώνες ρεβάνς της τρίτης προκριματικής φάσης ενώ αυτή την εβδομάδα γίνεται η σέντρα και σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματος εκτός της Bundesliga. Καταλαβαίνετε ότι από δω και πέρα το στοιχηματικό ενδιαφέρον «απογειώνεται»!

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Παρίσι 2024: Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες με την εντυπωσιακή τελετή λήξης στο Stade de France

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με οκτώ μετάλλια αποχωρεί η Ελλάδα – Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών

ΔΟΕ: Αφαιρεί το χάλκινο από την Τσάιλς – «Χάλκινη» η Ρουμάνα Άνα Μπαρμπόσου