• Στοίχημα

    Goal και Over από τα Κύπελλα Ευρώπης

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


     Σκοράρουν στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και ο Άγιαξ

    Συνεχίζονται σήμερα τα Κύπελλα Ευρώπης και το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει επιλογές από τα παιχνίδια του Europa League και του Conference League.

    Ξεχωρίζει βέβαια ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League. Μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις στα σημεία. Προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στο Goal. Πιστεύω ότι θα σκοράρουν και ο Παναθηναϊκός και ο Άγιαξ.

    Από το Europa League επέλεξα και το Over στην αναμέτρηση της Μόλντε με τη Σερκλ Μπριζ. Μικρό προβάδισμα λόγω έδρας έχει η Μόλντε. Μπορεί να σκοράρει και η Σερκλ Μπριζ. Λογικά θα έχει πάνω από 2 γκολ το παιχνίδι τους στη Νορβηγία και θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στη Δανία.

    Στο Over ποντάρω και στον αγώνα του Conference League ανάμεσα στη Σίλκεμποργκ και τη Γάνδη. Το πόσο δύσκολη είναι η επιλογή σημείου σε αυτό το ματς το δείχνουν οι αποδόσεις. Πρόκειται για 2 ομάδες που παίζουν ανοιχτά, πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ.

    Η Σίλκεμποργκ ξέρει ότι για να ελπίζει σε πρόκριση πρέπει να κερδίσει. Η Γάνδη θα κυνηγήσει τη νίκη στη Δανία για να τελειώσει την πρόκριση.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Στον ΑΝΤ1 τα δικαιώματα των UEFA Europa και Conference League

    Πολλά γκολ στα Κύπελλα Ευρώπης!

    Ολυμπιακοί Αγώνες – Κατερίνα Στεφανίδη: «Η καρδιά του πρωταθλητή πρέπει να είναι και ευγνώμων καμιά φορά»

     



    ΣΧΟΛΙΑ