Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Goal από την Αμερική

Πάμε Στοίχημα

Δυάδα από το ΜΟΝΟΒΕΤ για το μικρό σημερινό κουπόνι.

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και μέχρι να αρχίσουν ξανά την Παρασκευή τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο κουπόνι.

Ξεχώρισα 2 παιχνίδια από τη δεύτερη κατηγορία της Αμερικής στα οποία ποντάρω στο Goal, να σκοράρουν δηλαδή και οι 2 ομάδες. Η Μέμφις είναι φαβορί για τη νίκη στο ματς με την Χάρτφορντ Αθλέτικ και λογικά θα βρει δίχτυα στην έδρα της, αλλά ίσως δεχτεί και γκολ. Στα 6 τελευταία παιχνίδια της μετράει 5 Goal.

Η Χάρτφορντ έχει φέρει 4 Goal στα 6 πρόσφατα ματς. Και στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Μέμφις σκόραραν και οι 2. Η γηπεδούχος κέρδισε με 4-1, 3-1 και 4-2. Πιθανό είναι και το Over, αλλά προτίμησα το Goal που έχει καλύτερη απόδοση.

Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι το παιχνίδι της Τούλσα με τους Λας Βέγκας Λάιτς. Ουσιαστικά δεν υπάρχει φαβορί. Και οι 2 ομάδες μπορούν να κερδίσουν και λογικά θα σκοράρουν. Η Τούλσα πέτυχε γκολ στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της.

Οι Λας Βέγκας Λάιτς έχουν φέρει 6 σερί Goal. Παίζουν ανοιχτά, πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ. Βγαίνει και από την παράδοση το Goal, αφού σκόραραν και οι 2 στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια τους και στις 2 έδρες.

 ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Ο αδελφός του Πογκμπά οδηγείται σε δίκη για απαγωγή και εκβιασμό του διεθνούς Γάλλου άσου

Δυάδα από τον όμιλο της Εθνικής Ομάδας

Υπερταμείο και Δημήτρης Παπανικολάου προωθούν μαζί πρόγραμμα συμπερίληψης για τα άτομα με αυτισμό