• Στοίχημα

    Goal από Europa League και Conference League

    • NewsRoom
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τρίτη από το Champions League!

    Η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τρίτη, με επιλογές από το Champions League, πέρασε κι έδωσε απόδοση 3,63! Είχα προτείνει το Over στο παιχνίδι Μονακό-Ερυθρός Αστέρας (απόδοση 1.47), τον «άσο» της Άστον Βίλα (απόδοση 1,67) στο ματς με την Μπολόνια και το Goal στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ (1,48).

    Μετά το Champions League παίρνουν σειρά σήμερα τα άλλα 2 Κύπελλα Ευρώπης. Υπάρχουν αρκετά φαβορί, αλλά προτίμησα να ποντάρω σε 3 Goal, αφήνοντας στην άκρη τους δύσκολους αγώνες των 3 ελληνικών ομάδων.

    Στο Europa League η Αθλέτικ Μπιλμπάο δίνεται ως φαβορί στο ματς με τη Σλάβια Πράγας. Είναι δυνατή στην έδρα της αλλά παίζει με μία επικίνδυνη ομάδα που σκοράρει και μακριά από το γήπεδό της. Πιστεύω ότι θα βρει δίχτυα και στην Ισπανία. Η Μπιλμπάο λογικά θα πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ.

    Τα άλλα 2 Goal είναι από το Conference League. Δεν θα έχει εύκολο έργο στην Ελβετία η Φιορεντίνα με αντίπαλο τη Σεν Γκάλεν. Άλλωστε δέχεται γκολ στα περισσότερα παιχνίδια της. Λογικά και σε αυτό το ματς θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες η Φιορεντίνα με το προβάδισμα για τη νίκη να το έχει.

    Πιο αμφίρροπο είναι το παιχνίδι της Πάφου με την Χαϊντενχάιμ. Θα βγουν στην επίθεση για τη νίκη και οι 2 ομάδες. Η Πάφος σκοράρει στην έδρα της. Η Χαϊντενχάιμ πετυχαίνει αλλά και δέχεται γκολ στους αγώνες της. Δύσκολη είναι η πρόβλεψη του σημείου. Πιο ασφαλής επιλογή δείχνει ότι είναι το Goal.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με 103,8 εκατ. δολάρια στο top-3 των πιο ακριβοπληρωμένων στο NBA τη σεζόν 2024-25

    Hermes: Αύξηση πωλήσεων, κόντρα στην κρίση του κλάδου, για την κατασκευάστρια της τσάντας Birkin

    Γιώργος Τσίπρας: Μπορεί να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν συνταξιοδοτήθηκε ο Αλέξης



    ΣΧΟΛΙΑ