Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Φαβορί και Over από το Nations League · Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα με τα 2 Over!

Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα

Στο ταμείο οδήγησαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα με τα 2 Over από το Nations League, στα παιχνίδια Βέλγιο-Γαλλία (απόδοση 1,85) και Ιταλία-Ισραήλ (απόδοση 1,50)! Η δυάδα έδωσε απόδοση 2,78!

Μία δυάδα ξεχώρισα και από το σημερινό κουπόνι, το τελευταίο με αγώνες των εθνικών ομάδων. Ποντάρω σε 1 φαβορί και 1 Over.

Το φαβορί είναι η Ρουμανία στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Λιθουανία. Βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου, στην 3η κατηγορία του Nations League, με 9 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και 9-1 τέρματα.

Κέρδισε εύκολα το Σάββατο με 0-3 στην Κύπρο.

Η Λιθουανία είναι ουραγός, χωρίς βαθμό και με 2-6 τέρματα. Προέρχεται από την ήττα με 1-2 από το Κόσοβο. Δύσκολα θα μπορέσει να πάρει τον πρώτο της βαθμό. Η Ρουμανία είναι ικανή για το 4 στα 4.

Το Over είναι από τον 1ο όμιλο της 1ης κατηγορίας, στο παιχνίδι της Σκωτίας με την Πορτογαλία. Στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό είναι η Σκωτία. Πρωτοπόρος με 9 βαθμούς είναι η Πορτογαλία.

Φαβορί για τη νίκη είναι η Πορτογαλία, αλλά η Σκωτία την δυσκόλεψε εκτός έδρας και ηττήθηκε στο τέλος με 2-1. Και 2 ομάδες έχουν από 3 Over στα ισάριθμα παιχνίδια τους στο Nations League. Ποντάρω στα πολλά γκολ και στην αποψινή αναμέτρησή τους στη Γλασκόβη.

Διαβάστε επίσης:

Διαβολοβδομάδα στη Euroleague και αυλαία στην τέταρτη αγωνιστική του Nations League

Δυάδα με Over από το Nations League

https://www.mononews.gr/sports/stichima/protasis-gia-to-nations-league