• Στοίχημα

    Φαβορί και Over από το Nations League · Πέρασε η δυάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα με τα 2 Over!

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Στο ταμείο οδήγησαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα με τα 2 Over από το Nations League, στα παιχνίδια Βέλγιο-Γαλλία (απόδοση 1,85) και Ιταλία-Ισραήλ (απόδοση 1,50)! Η δυάδα έδωσε απόδοση 2,78!

    Μία δυάδα ξεχώρισα και από το σημερινό κουπόνι, το τελευταίο με αγώνες των εθνικών ομάδων. Ποντάρω σε 1 φαβορί και 1 Over.

    Το φαβορί είναι η Ρουμανία στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Λιθουανία. Βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου, στην 3η κατηγορία του Nations League, με 9 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και 9-1 τέρματα.

    Κέρδισε εύκολα το Σάββατο με 0-3 στην Κύπρο.

    Η Λιθουανία είναι ουραγός, χωρίς βαθμό και με 2-6 τέρματα. Προέρχεται από την ήττα με 1-2 από το Κόσοβο. Δύσκολα θα μπορέσει να πάρει τον πρώτο της βαθμό. Η Ρουμανία είναι ικανή για το 4 στα 4.

    Το Over είναι από τον 1ο όμιλο της 1ης κατηγορίας, στο παιχνίδι της Σκωτίας με την Πορτογαλία. Στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό είναι η Σκωτία. Πρωτοπόρος με 9 βαθμούς είναι η Πορτογαλία.

    Φαβορί για τη νίκη είναι η Πορτογαλία, αλλά η Σκωτία την δυσκόλεψε εκτός έδρας και ηττήθηκε στο τέλος με 2-1. Και 2 ομάδες έχουν από 3 Over στα ισάριθμα παιχνίδια τους στο Nations League. Ποντάρω στα πολλά γκολ και στην αποψινή αναμέτρησή τους στη Γλασκόβη.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαβολοβδομάδα στη Euroleague και αυλαία στην τέταρτη αγωνιστική του Nations League

    Δυάδα με Over από το Nations League

    https://www.mononews.gr/sports/stichima/protasis-gia-to-nations-league

     



    ΣΧΟΛΙΑ