• Στοίχημα

    Φαβορί και Over από το Euro 2024

    • Monobet
    Super League


    Δύο δυάδες από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα παιχνίδια της Τρίτης και της Τετάρτης

    Τις 20 από τις 24 εθνικές ομάδες του Euro 2024 έχουμε δει να αγωνίζονται στα τελικά και απομένουν οι άλλες 4 που δίνουν σήμερα τα πρώτα παιχνίδια τους.

    Για τον 6ο όμιλο παίζουν η Τουρκία με τη Γεωργία και η Πορτογαλία με την Τσεχία. Πιστεύω ότι θα πάρουν τη νίκη τα 2 φαβορί. Έγινε βέβαια χτες η πρώτη έκπληξη του τουρνουά με την ήττα του Βελγίου από τη Σλοβακία. Θα προσέξουν πολύ για να μην πέσουν θύματα έκπληξης τα 2 σημερινά φαβορί.

    Βέβαια η Τουρκία δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί και θα έχει απέναντί της τη φιλόδοξη Γεωργία, που κάνει την πρώτη της συμμετοχή σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Πιστεύω όμως ότι έστω και δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

    Η Πορτογαλία είναι πιο δυνατό φαβορί και θα επιδιώξει να μπει δυνατά στο Euro με μία μεγάλη νίκη. Θα παλέψει η Τσεχία αλλά δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

    Τελευταίο χαρτί για την Κροατία

    Από τα αυριανά παιχνίδια ξεχώρισα τον «άσο» της Κροατίας στο παιχνίδι με την Αλβανία και το Over στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ουγγαρία.

    Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Κροατία μετά την ήττα της με 3-0 στην πρεμιέρα με την Ισπανία. Μόνο αν κερδίσει την Αλβανία θα ελπίζει σε πρόκριση. Δεν ήταν τόσο κακή στο πρώτο ματς όσο δείχνει το 3-0 και πιστεύω ότι μπορεί να βγάλει αντίδραση. Η Αλβανία δεν εκμεταλλεύτηκε το γρήγορο γκολ που πέτυχε κατά της Ιταλίας. Δέχτηκε 2 γκολ πολύ νωρίς και ηττήθηκε με 2-1.

    «Καυτό» φαβορί είναι η Γερμανία στον αγώνα με την Ουγγαρία. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του Euro και συνέτριψε με 5-1 την Σκωτία. Η Ουγγαρία ηττήθηκε με 3-1 από την Ελβετία και πλέον πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει την πρόκριση.

    Περισσότερο ελπίζει να πάρει την 3η θέση και να είναι μία από τις 4 καλύτερες τρίτες των ομίλων. Δεν έχει αξία ο «άσος» των Γερμανών. Προτιμότερο είναι το Over που ήρθε εύκολα στους πρώτους αγώνες τους.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Πλήθος Bet Builder Ready επιλογών σε όλους τους αγώνες του Ευρωπαϊκού από το Πάμε Στοίχημα

    NBA: Οι Σέλτικς πρωταθλητές για 18η φορά στην ιστορία τους

    Ένα χρυσό μετάλλιο και ένα χάλκινο για την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου



    ΣΧΟΛΙΑ