Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Φαβορί και Over από το Champions League

Δυάδα από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα σημερινά παιχνίδια των playoffs.

Τα playoffs του Champions League παρουσιάζουν και σήμερα μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ξεχώρισα 1 Over και 1 «άσο».

Όλα πιθανά είναι στο παιχνίδι της Μάλμε με τη Σπάρτα Πράγας, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Ένα πολύ μικρό προβάδισμα λόγω έδρας έχει δοθεί στη σουηδική ομάδα η οποία στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζω τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων. Ισόπαλο με 2-2 έληξε το πρώτο παιχνίδι τους στη Σουηδία και η Μάλμε πήρε την πρόκριση με τη νίκη της 4-3 στην παράταση στην Τούμπα. Λογικά θα μπουν αρκετά γκολ και στη σημερινή μάχη της Μάλμε με τη Σπάρτα Πράγας.

Φέρνει άλλωστε Over και η Σπάρτα η οποία δεν θα παίξει για το «Χ» αλλά θα κυνηγήσει τη νίκη. Στην προηγούμενη φάση πήρε την πρόκριση στη Ρουμανία με τη νίκη 2-3 κόντρα στη Στεάουα.

Φαβορί είναι η Μίντιλαντ στον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή. Κέρδισε με 2-0 τη Φερεντσβάρος στην προηγούμενη φάση και πήρε ισοπαλία με 1-1 στην Ουγγαρία.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας απέκλεισε τον ΑΠΟΕΛ. Πήρε τη νίκη με 2-0 στην Μπρατισλάβα και άντεξε στην πίεση του ΑΠΟΕΛ στη ρεβάνς (0-0). Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τη Μίντιλαντ αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη για να βρεθεί πιο κοντά στους ομίλους του Champions League.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Β. Οικονόμου: Χορήγηση τεσσάρων προσβάσιμων λεωφορείων για τη μετακίνηση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Αποστολής

ΔΕΑΒ: Τιμωρία στον Άρη για μια αγωνιστική – Οπαδός του πέταξε κάθισμα στον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο εφοπλιστής Γιώργος Γαβριήλ δεύτερος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι