• Στοίχημα

    Φαβορί και Over από το Champions League

    • Monobet
    Ποδοσφαιρο


    Τριάδα από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα σημερινά παιχνίδια της 2ης προκριματικής φάσης

    Τα παιχνίδια της 2ης προκριματικής φάσης του Champions League ξεχωρίσουν στο σημερινό κουπόνι. Οι επιλογές του ΜΟΝΟΒΕΤ είναι με 2 φαβορί και 1 Over.

    Η Γιαγκελόνια κατέκτησε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην Πολωνία και θέλει να προχωρήσει στο Champions League. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να αποκλείσει την Πενεβέζις. Μπορεί να πάρει τη νίκη στην πρώτη αναμέτρησή τους στη Λιθουανία.

    Τον πρώτο του τίτλο από το 2019 πήρε στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ και στόχος του είναι να μπει σε όμιλο του Champions League για τέταρτη φορά στην ιστορία του. Στα μέτρα του είναι η πρώτη αντίπαλος, η Πετροκούμπ από τη Μολδαβία. Είναι φαβορί για τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ και πέρα από τη νίκη θα κυνηγήσει και σκορ πρόκρισης.

    Ένα ακόμα δυνατό φαβορί είναι η Φερεντσβάρος στο ματς με τη Νιου Σεντς αλλά πληρώνει ελάχιστα ο «άσος» της. Ποντάρω επομένως στο Over. Μπορεί να πετύχει νίκη με μεγάλο σκορ η Φερεντσβάρος. Ικανή για να σκοράρει είναι και η Νιου Σεντς η οποία στην 1η προκριματική φάση απέκλεισε την Ντέτσιτς. Κέρδισε εύκολα με 3-0 στην Ουαλία και πήρε ισοπαλία με 1-1 στη ρεβάνς στο Μαυροβούνιο.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ευρωπαϊκοί αγώνες του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

    ΠΑΕ Ηρακλής: Εμπλοκή στη συμφωνία για την απόκτηση της ομάδας από τον Μονεμβασιώτη

    Εθνική μπάσκετ: Αυτή είναι η 12άδα του Βασίλη Σπανούλη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες



    ΣΧΟΛΙΑ